Reacties voor: ‘Apple kan dit najaar tussen de 4 en 6 miljoen iPad mini’s verkopen’

Brengt Apple de iPad mini dit najaar op de markt, dan zouden er 6 miljoen in het laatste kwartaal verkocht kunnen worden. Dit beweert analist Gene Munster van Piper Jaffray
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Mooi dat dit bericht met het woordje “Analist” begint, kun je meteen stoppen met lezen 😉

  2. Geen idee wie die analist is maar voor mij de zoveelste roddel.

    Ik wacht wel af wat de consument nu werkelijk wil. Ik zelf zou geen kleiner scherm willen hebben. Zou zelfs een 11″ willen.
    Heb een 12″ mini laptop van IBM gehad en dat is prima vasthouden.

  3. Telkens als er een bericht over een mini-iPad verschijnt, zijn er voornamelijk reacties als: kansloos, te klein, dat is niet des Apples en dergelijke. Ik ben benieuwd wat de reacties zijn als hij daadwerkelijk verschijnt. 😉

  4. Ik vind de iPad qua formaat ideaal, het enige nadeel vind ik het gewicht. Hij is niet te zwaar, maar een lichtere iPad zou erg welkom zijn.
    Een mini iPad zal een stuk lichter zijn, doet vrijwel alles even goed als zijn grote broer, maar denk dat bijvoorbeeld PDF documenten, bedoeld voor A4 formaat, te klein ogen op een iPad mini.

  5. Ik zit denken aan de opvolger van iPod touch misschien ga iPod touch groter worden

  6. Ik vind dat het moet stoppen met “verwachtingen”.

    Zoals de iPhone. Iedereen (toch bijna) dacht/hoopte dat ze hem op WWDC 2012 zouden aankondigen. Normaal is dat toch alleen maar voor oktober? En iPad mini? Sommigen moeten stoppen met fantazeren. Dit gebeurt wellicht niet. We kunnen speculeren wat Apple op de markt brengt, we kunnen het niet van hun “verlangen” vind persoonlijk. Ze verassen me steeds weer opnieuw met elk apparaat. Laat Apple hun ding maar doen, en laat die “analisten” maar gissen. (Onthoud dit is een persoonlijke reactie, mijn mening).

  7. Ik mag hopen dat Apple inderdaad met een kleinere versie uitkomt. Ik heb naast mijn iPhone en iPad een Blackberry Playbook en ben heel tevreden over het 7 inch formaat. De iPad is geweldig maar het kleinere formaat van de Playbook is erg handig voor mee te nemen en voor in bed te lezen, films te kijken, etc. Ik mis op de Playbook de apps van Apple. Mocht Apple inderdaad met een kleinere versie uitkomen dan ben ik een van de eerste die het zal kopen.

  8. Ik ben nog nooit verast door een iets van Apple, wel verrast… De Mini zal aan mij voorbij gaan, om eerder genoemde redenen…

  9. Neen , neen , aub stop met reclame
    Steve jobs zei duidelijk dat dit niet gaat , zie keynote
    hij is er niet meer , maar alles is en blijft zoals hij het wou

    fysiek toetsenbord = neen
    stylus = neen
    ander maat ipad of iphone = neen
    zelf control over uw toestel = neen
    nieuw ipad = niet voor midden 2013
    nieuw iphone = niet voor 2013

    er komt enkel iets als de rest te nieuw word
    en nu is dat nog zeker niet
    bekijk het allemaal commerciële kant en je begrijpt alles veel beter
    ze doen het niet voor ons = alleen voor geld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.