Reacties voor: Apple opent ontwikkelcentrum voor Apple Kaarten in India

Apple gaat in Hyderabad (India) een Apple Kaarten-team oprichten, met werk voor 4.000 mensen. Het is onderdeel van een reeks aankondigingen in India, nu Tim Cook daar rondreist.

Reacties: 4 reacties

  1. Nou hopelijk kunnen de kaarten dan gauw beter worden. Ik vindt het nog vrij matig in vergelijking met Tomtom, google maps, Here Maps e.d.
    Missen van veel POI,s, detailniveau v.d. kaarten ook stuk slechter dan de rest evenals traffic info (onderzoek consumentenbond)

    Hoelang bestaat apple maps al wel niet? sinds IOS 5 o.i.d. ? Wel vrij laat overigens 4jr na lancering van de kaarten nu pas er op grote schaal iets aan gaan doen

  2. Weet niet wat ik er van verwachten moet in India. Lang gewerkt zijn echt niet de slimste daar.

    Wel heel goedkope arbeidsplaatsen lonen liggen er zeer laag. Vermoedt dat het ook de reden is dat ze het daarom daar doen.

    Vele werken aan 1 project iedereen weet dan een stukje om samen er 1 geheel van te maken. Onder de streep zijn ze dan goedkoper uit!

  3. Weer eens wat anders dan kinderarbeid.

  4. Het gaat nu om “kaarten” maar dit is natuurlijk een ingang om verder uit te breiden en allerlei app- en data diensten naar india te verhuizen. Lekker goedkoop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.