Reacties voor: Apple gaat spoorwegovergangen toevoegen aan Apple Kaarten

Apple gaat spoorwegovergangen toevoegen aan Apple Maps, omdat mensen te veel vertrouwen op digitale kaarten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Weet je waar je perfect een spoorwegovergang kunt zien? Door je voorruit!!!

  2. Eigenlijk zouden alle navigaties dit moeten doen. Ik werk zelf bij de spoorwegen en als je ziet hoeveel ongelukken er gebeuren op overwegen. Veel mensen begrijpen het gevaar niet..

  3. Gisteren werd bekend dat Apple OV-informatie voor enkele Britse steden heeft toegevoegd, te weten Birmingham, Manchester, Liverpool, Newcastle, Sheffield, Glasgow, Edinburgh, Leeds, Bradford, Bristol, Portsmouth, Nottingham en Cardiff.

    Niet enkele steden, maar compleet Groot-Brittannië. Er worden grote stappen gemaakt in het toevoegen van OV-info en Nederland zal waarschijnlijk in ongeveer een half jaar (compleet) komen.

    Verder super dat dit wordt gedaan.

  4. Mij lijkt dit totaal overbodig. Als mensen op een spoorwegovergang parkeren is dat een perfect bewijs van de evolutietheorie en hoef je niet miljoenen uit te geven om alle overgangen toe te voegen. Misschien is het dan wel beter dat ze de treinen wat steviger uitvoeren… (uitzonderingen van slechte overgangen daargelaten natuurlijk, maar daar is Maps niet het probleem maar de overgang zelf)

  5. Origineel geplaatst door Marcel
    Weet je waar je perfect een spoorwegovergang kunt zien? Door je voorruit!!!

    Make my day 😆

  6. Origineel geplaatst door Marcel
    Weet je waar je perfect een spoorwegovergang kunt zien? Door je voorruit!!!

    Heb dat net getest, en inderdaad. Dank je voor deze tip👍🏻😂

  7. Als je een spoorwegovergang niet kan zien hoe komt het dat je dan überhaupt mag auto rijden 🤔

  8. Iemand die de spoorweg niet ziet zou niet mogen met de auto rijden…. En is een gevaar op de openbare weg!! Om die kaarten aan te passen is eigenlijk niet nodig! Want de verkeerswet zegt dat je niet mag laten afleiden door naar je gps te kijken, maar door je te conctreren op de weg!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.