Reacties voor: Apple Kaarten krijgt fietsroutes: zo werkt het op iPhone, iPad en Apple Watch

Apple Kaarten krijgt dit najaar nieuwe functies, waaronder het plannen van fietsroutes. Voorheen moest je gebruik maken van fietsroutes in Google Maps. Dat zal in Europa nog even nodig blijven, want de fietsroutes werken nog niet overal.

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ben no steeds gek van mijn Garmen dit is uit proberen

  2. Gemiste kans voor dit Amerikaans bedrijf volop in te zetten op ons kleine onbekende Europese landje. Hehe, zou ik zeker wel gebruik van maken als Kaarten ook hier écht beter gaat worden.

  3. Maar goed dat hier in België maar 8% van de mensen een fiets gebruikt, anders was er geen plaats meer op straat voor die gigantische-door-de-staat-gesponsorde-SUV’s.

  4. Eindelijk krijgt dit ‘groene’ bedrijf eens fietsroutes. Heeft lang mogen duren. Hoop dat het ook een beetje lekker werkt.

  5. Aanfluiting weer een zgn verbetering waar we jaren op moeten wachten. Blijf wel bij Google voor werk fiets en Naviki voor vrijetijd.

  6. Cool, in 2025 zal het wel in de Lage landen beschikbaar zijn. Bedankt Apple 🙁

  7. De stad Groningen, die al meerdere jaren tot fiets-stad van de wereld is benoemd (ja, zelfs een paar keer Peking verslagen), staat er helaas nog niet tussen.
    Ik begrijp dat ze bij Cupertino nog nooit van Groningen hebben gehoord en ook omdat deze stad er niet bijstaat omdat NL/Europa vaak later aan de beurt is. Maar ik ga er wel vanuit dat bij de eerst volgende update waarin Europa komt, Groningen wel degelijk er in zit. Anders hebben ze bij Apple gewoon niet hun huiswerk gedaan, gezien die benoeming tot wereld fietsstad wereldwijd wordt gedaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.