Reacties voor: Apple Kaarten heeft nu ook ov-info in België

Gebruikers van Apple Kaarten in België hebben vandaag iets nieuws. Je kan nu namelijk navigeren via het openbaar vervoer, zoals de trein, tram en bus. De ov-info voor treinen is beschikbaar in heel België.
Lees het complete artikel → Apple Kaarten heeft nu ook ov-info in België
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Enkel de metro-, tram en treinlijnen zijn visueel getekend op de kaart omdat, als men de buslijnen er zouden aan toevoegen, het te onoverzichtelijk zou worden. Alle bushaltes en alle bus-, tram-, metro- en treinlijnen zijn wel gedekt. Het bevat de volledige timetables van NMBS/SNCB, DeLijn, MIVB/STIB en Tec.

  2. Feest voor de belgen deze week!

  3. Belgen maken inhaalslag.
    Binnenkort komt Apple Homepod als eerst in België etc etc.

  4. België doet het wel beter bij Apple.

  5. Goed voor België natuurlijk maar ik zou het ook bijzonder op prijs stellen als route per fiets zou worden toegevoegd. Dan zou ik Google maps kunnen verwijderen.

  6. Origineel geplaatst door iSan
    @elvin: Ik vermoed nu doordat de EU gebouwen vnl. in Brussel zitten.

    Die staan er al jaar en dag. Dus dat lijkt me zeker de reden niet te zijn 😉

  7. Google Maps nog steeds onvervangbaar. Apple maps ken niet alle bestemmingen.

  8. Zeer correcte info. Zelf een probleem bij een tramlijn in antwerpen staat er al van wanneer tot wanneer en hoe de omleiding loopt. Ik ben zeer impressed. Super om te laten samenwerken met siri!!

    Nu is het leuk een comparison te trekken tussen al die vervoersapps

  9. Inderdaad. We maken eindelijk een inhaalbeweging . Ben ik zeker blij om ☺️!!! Maar toch…. veel functies komen pas na jaaaaaaren onze richting uit. Vind ik eig niet kunnen voor een bedrijf als Apple .

    Nu snel Apple pay naar Nederland !!!

  10. Apple kaarten blijft een surrogaat app. Google Maps is de standaard zolang Apple niet gaat vernieuwen en een toegevoegde waarde krijgt. Enige wat Google Maps mist is Apple watch ondersteuning (helaas voorheen wel).

  11. Origineel geplaatst door At024
    Google Maps nog steeds onvervangbaar. Apple maps ken niet alle bestemmingen.

    Geef mij dan eens een bestemming die Apple Maps niet kent?

  12. Origineel geplaatst door Samuel
    Inderdaad. We maken eindelijk een inhaalbeweging . Ben ik zeker blij om ☺️!!! Maar toch…. veel functies komen pas na jaaaaaaren onze richting uit. Vind ik eig niet kunnen voor een bedrijf als Apple .

    Nu snel Apple pay naar Nederland !!!

    Europeanen betalen de hoofdprijs voor Apple-producten én dan nog zijn de meeste Apple-diensten voor ons niet beschikbaar vanaf introductie. 😞

  13. Werkt vlotjes voor m’n treinrit. Info stemt overeen met de werkelijkheid … enkel die NMBS vertragingen waar zelfs hun eigen app niet kan volgen … 🤯

  14. @Mondo: wou je zeggen dat Tom Tom kaarten beter zijn dan de Google kaarten? Diverse bedrijven en detacheringbureaus kent hij niet. En hij kent bepaalde routes niet. Gebruik ze beide en je zal het merken.

  15. Ben blij dat deze nieuwe functies eindelijk werken in België! Helaas nog steeds geen dichtbij functie bij ons en dat is toch echt wel Nice!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.