Reacties voor: ‘Apple Kaarten-app krijgt augmented reality en dichtbij-functie’

Apple's Kaarten-app laat straks zien wat er in de buurt te doen is. Via augmented reality zie je aanbiedingen en menu's.

Reacties: 5 reacties

  1. Lekker schreeuwerig lettertype aan het einde van het artikel. Reden?

  2. Inderdaad. Het is nogal erg groot en dik

  3. Ik zie het niet.

  4. Dit wordt weer zo’n functie die alleen in de miljoenensteden uitgerold zal worden… Hoop dat apple zich er niet weer aan brandt dat zo’n beperkte feature niet ”de grote vernieuwing” in iOS moet zijn, zoals bij Apple Maps.

    Als Nederlander ben ik er namelijk onderhand wel klaar mee dat Nederlandstalige Siri zo lang op zich heeft laten wachten, dat Siri yelp gebruikt dat hier niet populair is, dat de 3D maps nergens beschikbaar zijn in ons land, dat de streamingdienst in de muziek-app niet fatsoenlijk gefixt wordt (omdat kleine landjes veel onderhandelingen met platenlabels vereisen), dat dicteren ellendig lang op zich liet wachten, dat we hier pas veel later winkelinformatie konden opvragen via Siri, dat de nieuwe iPhones/iPads/Mac’s hier later beschikbaar zijn dan in amerika, dat de producten hier meer kosten (europese prijs > amerikaanse prijs x koerswaarde), dat er vele Apple TV functies in Europa niet te gebruiken zijn, dat nederlandse iBooks hier pas maanden na de software update in de app te downloaden waren, dat je beperkt wordt tot de nederlandse App Store terwijl de amerikaanse app store meer apps kent, dat de apple website nog wekenlang engelse pagina’s weergeeft ipv nederlands op de nederlandse appe-site na de release van een product, etc.
    Ben er wel klaar mee nu, ik had er al last van toen de iPhone 2G uitkwam…

  5. Dit project bestaat nog steeds uit fantasiëen uit de directiekamer, die in de praktijk lastig of niet uitvoerbaar zijn.
    Veel succes met het concurreren met Google !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.