Reacties voor: ‘Apple kaapt Zwitserse horloge-topman voor iWatch’

Apple heeft de verkooptopman van het Zwitserse horlogebedrijf LVMH gekaapt. Dit zegt LVMH's Jean-Claude Biver.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Goede zet! Dat beloofd wat. Zó veel kwaliteit aan medici, topsporters, modehuizen en Apple zelf natuurlijk moet haast wel iets interessants gaan opleveren. Can’t wait.

  2. Ik hoop zo erg dat de Apple watch de moto 360 zal gaan overtreffen. Want eerlijk is eerlijk de moto is heel erg gaaf.

    Laten we hopen dat apple nu eindelijk weer een keer iets heel erg goeds op de markt zal brengen, zoals de watch op de bijgevoegde artikel foto

  3. is er trouwens een video van het bovenstaande concept

  4. Origineel geplaatst door Jeremy
    is er trouwens een video van het bovenstaande concept

    Helaas niet, wel meer renders

  5. De moto 360 en het gabor concept hebben mijn mening over smartwatches opgeschud: zo’n ding zie ik wel zitten. Voor mij is een horloge enerzijds functioneel maar anderszijds ook een sierraad – de meeste concepten en bestaande smartwatches vind ik weinig sierend, al zullen anderen daar ongetwijfeld anders over denken.

  6. Origineel geplaatst door Mona
    Goede zet! Dat beloofd wat. Zó veel kwaliteit aan medici, topsporters, modehuizen en Apple zelf natuurlijk moet haast wel iets interessants gaan opleveren. Can’t wait.

    Miljoenen/miljarden aan uitgeven en jaar later gekopieerd worden door concurrenten en minimale boete voor krijgen.. :p

  7. Ik ben een grote Apple fan, maar ben nogal sceptisch. Wat is de nut van een dure horloge, naast een iPad of een iPhone van 700 a 800 euro. Ik krijg nu het idee dat Apple een graantje mee wilt pikken na het succes van Pebble. We zullen zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.