Reacties voor: Apple jaaroverzicht 2019: de hoogte- en dieptepunten

Het jaar zit er nu echt bijna op en dus is het tijd voor ons om terug te blikken op 2019. In dit Apple jaaroverzicht van 2019 kijken we naar de hoogte- en dieptepunten in het nieuws. Wat viel ons dit jaar op?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Vergeet niet het ZOOM-schandaal dat Apple rigoureus de kop indrukte.

  2. Mooie samenvatting iCulture!

  3. Vanavond een Steve Jobs film gezien op de Belg! Jonge jonge, wat een eikel was die man! Misschien geniaal maar sociaal de grootste nul die er was op aarde. Zijn vrouw en dochter compleet de vernieling ingewerkt!

  4. Zijn er al vorderingen wat betreft de Ziggo Apple TV app?😊

  5. iTunes Remote App die niet meer werkt op iMac of MacBook is toch wel een dieptepunt, zeker omdat er geen Apple Music Remote is…

  6. Jullie schrijven dat dit de kleinste upgrade was voor de apple watch. Ik ben het daar niet hemaal mee eens. Al jaren hoor je iedereen over een allways on scherm. Dan is die grote stap er en noemen jullie het zo, daar ben ik het dus niet helemaal mee eens. Ik weet nog dat ik in augustus kort twijfelde om van de 0 serie naar de 4 serie te gaan. Wat was ik ziek geweest als ik dat had gedaan!

  7. (Red.) Jaaroverzicht bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

  8. Al is de discussie hier al eens over gevoerd, een enorm dieptepunt vond ik toch wel het feit dat iOS13 nodig was voor Watch OS6. Omdat ik een nog perfect werkende iPhone 6 plus had, kon ik iOS13 niet installeren. Waardoor mijn splinternieuwe Watch4 eigenlijk al meteen niet meer serieus zou worden bijgewerkt, althans daar zag het naar uit. Noodgedwongen dus een iPhone XR gekocht.
    Heel klantvriendelijk en heel duurzaam van Apple allemaal.
    Een ander dieptepunt was natuurlijk de introductie van TV+ met twee series, een zwakke realitysoap, een documentaire en een tekenfilm. Op NDR3 is op een avond nog meer te beleven! Het feit dat daar toch lovende recensies over kwamen, toont aan dat veel mensen niet meer objectief over Apple kunnen praten.

  9. @Jan Dekker: @Jan Dekker:
    Klinkt alsof je The Morning Show geen kans hebt gegeven.

  10. Origineel geplaatst door Bubbly
    @Jan Dekker: Klinkt alsof je The Morning Show geen kans hebt gegeven.

    Jan Dekker heeft gewoon gelijk…

  11. Ben k dan de enige die Angela Ahrendts zo ontzettend mist ?
    Wat een geweldige vrouw – die echt elke penny waard was.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.