Reacties voor: ‘Apple’s tv-dienst is grote stap richting Apple-televisie’

Apple's nieuwe tv-dienst komt naar de Apple TV, maar zal ook een belangrijke rol spelen voor een zelfstandige Apple-televisie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. De komst van een echte Apple TV lijkt mij hoogst onwaarschijnlijk. De reden? De geringe winstmarge op tv’s. Apple maakt hoogwaardige hardware en verkoopt deze met hoge marges.

  2. @mz: Ja precies, met die lage euro zit het instapmodel op 3000,00.

  3. Ik denk dat eerder dat de Apple TV softwarematig groter wordt. Waarom een groot scherm op de markt brengen als je met een klein kastje ook alles kan

  4. Iemand die mij uit kan leggen waarom Apple een eigen televisie uit zal moeten brengen, verdient respect.

    Het lijkt mij een zeer onzinnige stap. Daar is geen droog brood mee te verdienen. Met een simpele Apple TV, met de nodige diensten erop is echter wel (zeer) veel winst te behalen.

    Wat denkt je dat er gaat gebeuren met al die mensen die nu een HBO Now abonnement nemen? Eerst een Apple TV erbij (want kost maar 69 dollar). En zijn ze er eenmaal aan gewend, dan is de stap naar die andere Apple TV-dienst(en) maar een kleine.

    Mooi incasseren bij Apple. Daar is geen dure hardware voor nodig.

  5. Als je wilt kun je zelfs bij ‘s lands grootste webshop al tot €12.000 uitgeven voor een ‘top’ TV van een alledaags merk, ik kan me niet voorstellen dat bij dat soort prijzen er geen Apple-achtige marge inzit. Sterker nog, zo’n prijs komt opvallend dicht bij die voor de Apple watch met hoogste snob-appeal 🙂 (edition).

    Misschien wordt het eventuele succes van die watch wel graadmeter of Apple nog een nieuwe hardware-richting durft in te slaan. Budgetdevices met kleine marges laat Apple altijd al links liggen, ook bij eventuele TV’s zullen ze voor de premium markt, dus met premium marges, gaan.

  6. Ik zou dat wel willen als ik nu mijn mbp retina late 2013 zie en dan zoiets heb in het groot aan de muur met die bizarre beeld kwaliteit en dan ook mooie materialen dan gaat mijn Philips 21:9 platinum de deur uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.