Reacties voor: ‘Apple iTV pas in 2013, in samenwerking met Sharp’

Onderzoeksbureau CLSA stelt dat Apple in 2013 pas de iTV uit zal brengen. Deze televisie zou in samenwerking met Sharp worden geproduceerd, waar Foxconn's moederbedrijf Hon Hai onlangs fiks in investeerde.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 15 reacties

  1. Wat als Apple het uiteindelijke design van de opkomende Apple iTV hetzelfde maakt als de TV in het plaatje van deze post?

  2. ik denk echt niet dat apple samen gaat werken met sharp.

    misschien is deze sharp iets anders dan de tv sharp. maar apple houd niet van samenwerken die hebben alles liever zelf in de hand. is sharp alleen maar een fabriek ofzo dan kan ik het wel begrijpen. maar samenwerken zal apple nooit echt gaan doen denk ik.

  3. @dutchcore:
    Dit is mijns inziens alleen maar productiecapaciteit verwerven… Niets meer, niets minder (maar wel heel belangrijk), vandaar dit soort bedragen.

  4. Ik hoop dat er snel geruchten komen over, what i care most, de volgende generatie iPhone en iOS.

  5. @Kenny: Sorry, ik breng kennelijk nogal wat teweeg… Van een goedbedoelde tip kan men wat leren, maar dat wordt door de lezers kennelijk niet in dank afgenomen (maar het was dan ook niet voor de lezers bedoeld, en wellicht op een verkeerde plaats gepost). Ik zal mij dan ook verder onthouden van enig commentaar…

  6. Eerdere feedback wordt zeker gewaardeerd, maar laten we ontopic blijven.

  7. IPHONEclub hmmmm????

  8. Sharp? Scharp maakt prima (Je moet in je leven proberen nooit voor prima te gaan) OEM schermen voor diverse producten maar hun tv’s zijn verre van het beste wat je kunt krijgen.

  9. Duurt lang allemaal..

    @JoeriW:
    iPhone van APPLE hmmmm????

  10. Op dit moment staat de techniek van de Philips/LG 3D TV’s op eenzame hoogte. Als Apple zijn kwaliteit wenst te houden zijn dat de beste partijen, tenzij Apple helemaal zelf een TV gaat ontwikkelen en produceren.

  11. Origineel geplaatst door Pim Brussee
    Op dit moment staat de techniek van de Philips/LG 3D TV’s op eenzame hoogte. Als Apple zijn kwaliteit wenst te houden zijn dat de beste partijen, tenzij Apple helemaal zelf een TV gaat ontwikkelen en produceren.

    Pardon! Philips/LG op eenzame hoogte? Nog nooit een Highend Panasonic Plasma gezien zeker, de VT30 (2011) en de vt50 (2012) worden door de kenners als het beste van het beste gezien.

  12. Ik geloof zelf niet echt in een aparte tv van Apple. De kans dat ze verder investeren in de Apple TV die ze nu hebben lijkt me groter. Uiteindelijk gaat het ook niet om op wat voor scherm (Philips, Panasonic, LG) de content te zien is, maar hoe de content wordt aangeboden. Daarvoor volstaat de Apple TV. En ze komen sneller de huiskamer in want een tv is voor de meesten nu niet een product dat als een telefoon om de twee jaar vervangen wordt.

  13. Als ie zo lelijk wordt als de foto bij dit artikel, gaan ze er niet veel verkopen…..

  14. Wat een geleuter reacties weer.. wordt steeds irritanter. Het is gewoon een informatie post, niets meer niets minder.

  15. Origineel geplaatst door Dennis
    Wat een geleuter reacties weer.. wordt steeds irritanter. Het is gewoon een informatie post, niets meer niets minder.

    Oké sorry dat onze reacties jou niet aanstaan. Jij droeg ook niks bij qua nuttige informatie overigens. Hopelijk neem je m’n excuses aan en zo niet, weet dat je de reacties niet moét lezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.