Reacties voor: ‘Apple iTV concurrent voor desktopcomputers’

Apple zou met een volledig geïntegreerde televisie de concurrentie aan kunnen gaan met desktopcomputers. De televisie zou namelijk de nieuwe digitale hub in huis worden.
Lees het complete artikel → ‘Apple iTV concurrent voor desktopcomputers’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Er staat bij mij een windows-server voor al mijn media, deze voorziet ook al onze windows-pc’s van backups. De media die op deze server staat is te krijgen via mac, windows, android, xbox360. iOS weet ik niet aangezien mijn iPad is gevallen.

    maar, ik zie apple-TV deze niet overnemen. zal een slecht samenwerken met windows opleveren, om nog maar te zweigen over de android apparaten. nee… dat wordt hem niet.

  2. @patrick: je kunt onder OSX ook gewoon network shares maken en dergelijke dus dat levert geen verschil op. Groot voordeel is dat al je Apple apparaten zonder configuratie met elkaar samenwerken.

  3. Ben benieuwd of dat werkt met stembediening. Als b.v. je volume te hard staat lijkt het mij dat je dan wel erg moet gillen.

  4. @patrick: Met alle restecp, maar het is natuurlijk niet echt relevant of Apple jouw Windows servert obsolete gaat maken of niet 😉

    OT: Ik zie dit als een tussenoplossing, tot de smartphones zo krachtig worden dat alle content/games/etc gestreamed word naar een willekeurig dom scherm. Je mobiel is de poort naar je cloud data en dat stream je direct naar eender welk scherm/appparaat.

  5. @patrick: Ik ben blij dat er iemand wel zelf nadenkt ipv. schaapjes gedrag vertoont en gewoon maar volgt (ja Whacko, ik kijk naar jou)
    een voordeel is dat het “gewoon” werkt, een nadeel is dat het niet makkelijk met windows/linux/android werkt

  6. @Mr_Gee: Er zijn er wel meer die nadenken hoor.
    Ik gebruik een Acer Idea als digitale hub waarop spijtig genoeg Windoos draait, alle media staat op een Linux server en voor de dagelijkse taken heb ik een hele rij Apple spullen tot mijn beschikking.

  7. Zolang ze niet heel flexibel zijn in de afspeelbare formaten (zoals bijvoorbeeld MKV), dan zal er (in ieder geval vanuit de download hoek) altijd behoefte blijven bestaan voor een pc/notebook/ander apparaat, naast het Apple product, om die content af te kunnen spelen of te converteren.

  8. @Mr_Gee: Gelukkig maar dat jij ons komt leiden over dit product, waar nog niets zeker over is, laat staan of het er überhaupt komt.
    Ja, ik kijk naar jou Mr_Gee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.