Reacties voor: Apple geeft iTunes-facturen een nieuw uiterlijk

De facturen van iTunes zien er voortaan totaal anders uit. Je ziet hierdoor bijvoorbeeld op welk apparaat je een app, nummer of boek hebt gekocht.
Lees het complete artikel → Apple geeft iTunes-facturen een nieuw uiterlijk
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Komt die factuur nu ook wat eerder ?, soms zit ik in de mail te kijken he factuur en dan kijk ik o ja die heb ik al een tijdje geleden aangeschaft.

  2. Ik heb de indruk dat de nieuwe facturen inderdaad eerder komen. Maar als je een heleboel apps etc achter elkaar hebt gekocht is de lijst niet compleet, terwijl het totaalbedrag wel klopt. Ik heb het bij Apple gemeld en men heeft dit fenomeen in onderzoek.

    Als je de complete lijst van aankopen behorende bij de factuur wilt zien kan je wel op het web terecht via de url “Report a Problem” die in de factuur vermeld staat.

  3. @bastiaanvroegop hoe bevalt chaos rings 3?

  4. Toch nog ergens innovatie!!

  5. Kan je eigenlijk ergens een BTW# laten vermelden op deze facturen. Anders heeft het nog weinig zin om de BTW te tonen…

  6. @Jeroen: Best goed! Volwaardige JRPG, maar dan op je iPhone of iPad. …Maar na een paar uur zit een hardnekkige crash, waardoor A7-apparaten niet verder kunnen spelen. Er is een workaround, maar die heb ik nog niet werkend gekregen. Lijkt op andere devices geen probleem gelukkig.

  7. Gelijk gekocht! Dank voor de goeie tip.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.