Reacties voor: Apple is homovriendelijker dan Samsung

Apple is volgens een onderzoek het gayvriendelijkste techbedrijf in de VS. Wall-Mart en Samsung scoren aanmerkelijk lager.
Lees het complete artikel → Apple is homovriendelijker dan Samsung

Reacties: 5 reacties

  1. haha, wat een onzin 😛

  2. gelijk spijt dat ik hem heb gekocht….. 😛

  3. @galip91: Gelijk verkopen jongen…ze zouden eens denken dat je nu homo bent. Je komt met deze opmerking niet bepaald gecultiveerd over. Niet zo bekrompen denken! Komt erg zielig en ongeschoold over.

  4. @biosphere1000
    het was maar een grapje, vandaar –> 😛
    en kijk mijn nick, ben 17. Je kan verwachten dat een tiener zo een opmerking maakt

  5. LOL, beide bovenstaade reacties xD

    Bio, wellicht raakt galip een gevoelige snaar maar dat wil nog niet gelijk zeggen dat hij bekrompen en ongeschoold over komt. Hij mag toch gewoon een afkeer tegen homosexualiteit hebben? Ikzelf moet er ook niet aan denken… Men wilt graag niet geassocieerd worden met homo’s wanneer men dat niet is. Hele natuurlijke reactie hoor. Het hoeft ook helemaal niet te betekenen dat Galip TEGEN homosexualiteit is. Bovendien was het duidelijk een grap gezien de smiley.

    De reactie daarop is echter nog leuker, uitleggen dat gezien de leeftijd het logisch is zo’n reactie te verwachten, is echt helemaal top! Dat betekent dus dat Galip zich degelijk bewust is van een kinderachtige opmerking maar dat het wel verantwoord is deze te maken gezien het feit dat Galip in 1991 geboren is. Meesterlijk! Dank voor dit moment, ik heb genoten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.