Reacties voor: ‘Apple bereidt zich voor op iPhones met 5G-functies’

Apple werkt aan iPhone-prototypes voor de komende 5G-netwerken. Hybride 5G iPhones zullen rond 2019-2020 op de markt komen, waarschijnlijk voorzien van Intel's 5G-modems.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Als ze ook nog zolang wachten zoals de NFC dan ben je er ook niks mee

  2. Origineel geplaatst door Werner
    Als ze ook nog zolang wachten zoals de NFC dan ben je er ook niks mee

    NFC Hebben wel alle iPhones ze geven het alleen niet vrij voor andere bank apps helaas. Had bijvoorbeeld toch wel een beetje hoop dat dit nog zou komen.

  3. Ben benieuwd wat je er aan hebt. Snap wel dat sneller internet is maar met de huidige snelheden bij bv t-mobile kan je eigenlijk al veel doen. Dus vraag me af of er nog andere specifieke voordelen zijn.

  4. Laat ze eerst maar eens zorgen dat hun LTE modem net zo snel worden als die van bv Google en Samsung. ..tig tests op YT waaruit blijkt dat de LTE modems in de iphones tot wel 50% trager zijn met downloaden vanaf het internet.

    Ik denk dat de iphonse 5G krijgen als de rest van de fabrikanten het al 3 jaar hebben.

  5. @Dick de wit: Aan 5G in het algemeen of icm een iPhone ?
    Het zou bijv een hub kunnen vormen voor je je zelfrijdende auto. Al is 5G vooral belangrijk voor verbetering van de lantency en capaciteit

  6. ‘Door 5G kan een arts op afstand meekijken in de ambulance’
    Bijvoorbeeld dit

  7. 4K video streamen bijvoorbeeld. Het is het goed mogelijk dat 5G op veel plaatsen zelfs de vaste verbindingen gaat vervangen.
    Maar het is niet alleen de snelheid van het verzenden van data, maar ook de tijd die het duurt voordat het verzenden begint. Dat is vooral goed voor je connected koelkast, wasmachine en natuurlijk de zelfrijdende auto!

  8. NSA 5G? Nou lamaar dan 👎

  9. @tom: Ik had gehoopt NFC al te kunnen gebruiken met m’n vorige iPhone 5s. Dus dit is al 4 jaar geleden dat ze daar over l*llen.
    Het zal wel aan de banken en ov liggen ….

  10. @Ronald: Nou mooi niet die koelkast en wasmachine enzo blijven bij mij lekker offline, net zoals de lampen en de verwarming.

  11. Origineel geplaatst door Dennis
    @Ronald: Nou mooi niet die koelkast en wasmachine enzo blijven bij mij lekker offline, net zoals de lampen en de verwarming.

    Succes daarmee!

    Misschien dat beveiligingscamera’s op straat dan eindelijk over kunnen op 4k streams doorzenden en we niet tussen de pixels door boeven moeten spotten op opsporing verzocht.

  12. Origineel geplaatst door JeroenT
    NSA 5G? Nou lamaar dan 👎

    Je hebt het artikel goed gelezen zo te zien

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.