Reacties voor: Apple iPhone, Wii Fit en B&W Zeppelin genomineerd voor ‘Gadget of the Year’

Apple gaat samen met ASUS, Nintendo, Microsoft en B&W de strijd aan om de titel Gadget of the Year. Vanavond vind in Londen een van de belangrijkste gadgetverkiezingen plaats: die van Stuff.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Als de iPhone niet wint, eet ik mijn schoen op. Maarr… ik moet zeggen, ik heb ook de Zeppelin, en ook dat is werkelijk een prachtig speakersystem met high-end specs. Mijn iPhone staat er dan ook iedere avond trots haar muziek in ten gehore te brengen.

  2. @Freek:

    Die quote ik even..

    ‘Als de iPhone niet wint, eet ik mijn schoen op. Maarr… ik moet zeggen, ik heb ook de Zeppelin, en ook dat is werkelijk een prachtig speakersystem met high-end specs. Mijn iPhone staat er dan ook iedere avond trots haar muziek in ten gehore te brengen.’

    Zou je schoenen paneren en veel vet gebruiken. En neem het voorval even op, zo haal je de FP nog.

    Reken maar van jeetje dat ze voor de Wii gaan. Hoor je nagenoeg nooit iets negatiefs over en mensen staan er net zoals bij de iPhone voor in de rij.

    Haha, have fun met je schoen.

  3. we wachten op youtube filmpje van Freek 😛

  4. @Le0 ik denk eigenlijk dat ze allemaal veel kans maken, al denk ik wel dat de iPhone zal winnen. Wii fit is inderdaad een leuk spel(het gaat trouwens om Wii Fit. niet om de Wii), maar de iPhone is toch een stuk bekender en ik ken meer mensen die zo een willen hebben/kopen dan voor het speakersysteem of Wii Fit…

  5. @Dennis
    Nou, ik durf dat te betwijfelen. Ik denk juist dat de Wii Fit bekender maar vooral meer verkocht is dan de iPhone(Geen duur abbo). Ik denk dat de combi Wii/Wii Fit bekend is bij zowel mannen als heel veel vrouwen en dat de iPhone vooral bekend is bij mannen als gadget. Zeker als je kijkt naar de betaalbaarheid van de producten als je puur naar de producten kijkt, Wii Fit(het board)/iPhone. Ik ga er vanuit dat ze de combi Wii/board bedoelen bij Wii Fit, ondanks dat ze alleen de board op de foto laten zien.
    Ondanks dit verhaal vindt ik de iPhone superieur. 😉

  6. Hmm 3 van de 5 in huis, niet slecht 😉

    Ik hoop van harte dat de Wii NIET wint, wat een overschat stukje hardware..
    PS3 Iphone en 360 heb ik..
    Xbox 360 word het zowiezo niet i.v.m. hoge failure rate e.d.
    Hoop op de PS3 of Iphone, tevens mijn favorieten bezittingen qua gadgets 😉

  7. de ps3 noem ik geen gadget, de wii fit ook niet. Een gadget Is om overal mee te pronken, zoals de iPhone, maar ook zeker de asus EEE!

    Toch wint denk ik de wii fit vanwege het innovatieve karakter en het maatschappelijke nut tegen overgewicht.(geen idee of het uberhaupt werkt…)

  8. Wii Fittttt? Overschat stukje hardware?
    Jou genoemnde consoles zijn totaal niet innoverend, dat is in mijn perceptie toch wel een kwalificatie voor een ‘gadget’. Daarbij horen de ps3 en de xbox al helemaal niet.

    Ik stem voor de iPhone!

  9. @Norman:

    Jij durft? De iPhone is niet overschat/overhyped?

  10. Haha,
    mijn broer heeft een Asus EEE pc en ik heb een iPhone 3G
    lol
    dat wordt ruzie

    😀

  11. @Le0:

    dat is toch de bedoeling van een gadget? lekker overhyped, iedereen wilt het hebben.. voordat ze erachter hoe het 3G netwerk van t-mobile was haha

    er werd zelfs bekend wie de eerste eigenaar was van de nieuwe iphone, heb je dit gezien op het nieuws bij de ps3 ofxbox?

  12. De iPhone moet wel winnen, als je kijkt hoeveel publiciteit dit apparaat heeft over de hele wereld en hoe wij er allemaal mee bezig zijn. Heb zelf een iPhone 2g moet zeggen de beste telefoon die ik tot nu toe heb gehad.

  13. Denk zelf ook wel dat de iPhone een goede kans heeft. Het enige struikelblok kan het bereik zijn, ondanks dat net firmware 2.1 uitgekomen is. Daarnaast denk ik dat Wii fit in combinatie met de Wii een geduchte tegenstander is. Ook dit vernuftige stukje electronica was net zoals de iPhone revolutionair en gelijk uitverkocht! Dat wil nogal wat zeggen.

    Die mini laptops… ik weet t niet… vind er niks aan en t scherm is voor mij persoonlijk te klein. Doe mij maar een macbook, niet te groot en niet te klein. De Zeppelin… mooi ontwerp, maar veel te duur en tevens de zoveelste speakerset in rij (niet negatief bedoeld, want ik wou dat ik het ding in huis had staan).

    Ondanks alle negativiteit omtrent de iPhone 3G, stem ik toch op dit gadget.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.