Reacties voor: Apple iPhone 5 event 12 september 2012 nu online beschikbaar

Apple heeft de keynote met de introductie van de nieuwe iPhone 5 online geplaatst. Je kan de conferentie van 12 september 2012 nu in alle rust terugkijken op Apple's website.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Heb net het iPod deel teruggekeken, de cijfers geloof ik wel en de iPhone wist ikondertussen al alles van.

    Maar mijn god wat is die nieuwe nano lelijk!!! Zijn er mensen die hem wel mooi vinden? Hij ziet er nu echt uit als zo’n goedkoop bart smit mp4 spelertje, erg jammer! Niet apple waardig

  2. Het eerste wat mij opviel was eigenlijk dat het geen ”Nano” meer is, maar eerder een kleine ipod touch..

  3. Er zijn toch een paar bijzonderheden waar men tot nu toe weinig reacties over leest:
    – zwarte IPhone 5 heeft een ZWARTE metalen rand (tov aluminium kleur bij witte iPhone 5)? Moet zowat de spectaculairste vernieuwing zijn 🙂
    – ALLE gelekte iPhone5 ( en dockconnectors én earphones) afbeeldingen blijken 100% waar te zijn ! Unicum denk ik !

    -nieuwe IPod Touch is echt wel de spectaculairste aankondiging. Ik denk dat veel “”twijfelaars” de nieuwe IPhone 5 zullen overslaan, en een Android of W8 toestel zullen kopen de nieuwe iPod Touch voor Apple “iOS 6 experience”( apps, games, music, foto/video(montage). )

    – nieuwe iPod nano wordt een big fail. De huidige iPod Nano zal dan een fel begeerde item worden op eBay en andere tweedehandssites! Want de oude Nano is super voor sporters ( joggers etc. ) en pseudo iWatch toepassingen ( die nu zo in hype zijn).

    Mijn nederige conclusie : het mooiste product van deze laatste Keynote : de new IPod Touch. De grootse winnaar: de OUDE iPod Nano …

  4. iPhone5, wat een aanfluiting zeg… ik verwachte toch ” draadloos laden” “NFC” en misschien wel iets van fingerprint… maar ik verwachte niet het extraatje van een panoramafoto. En dan kan je ook nog al je laders, autoladers, andere oplader, audioplayer vervangen omdat de aansluiting USB3 is geworden. whahaha wat een lachtertje.. steve draait zich om in zijn graf.. De upgrade van de iPhone4 naar 4S was interesanter.

    Voor mij is de iPhone5 nu haast een Nokia geworden

  5. Mijn 4S zijn jailbreak is iOs 8 ondertussen. We miss you, Steve!

  6. Giga misser, die 5!
    Mijn telefoon is aan vervanging toe en aangezien iPhone technisch (denk ik) nog steeds de beste is, zal het toch de 5 worden maar ik betwijfel of je hier ook zo trots op kunt zijn.

  7. Trots?

  8. Steve is dood en de creativiteit bij apple ook. Android staat met 38% bovenaan en apple met 18%. Apple is zo bang dat android apple verslaat (hebben ze al) dat ze nu ook een rechtszaak in Nederland hebben lopen en bijna alle Samsung modellen van de markt willen omdat ze zien dat het klaar is met apple. Dit rotte appeltje moet eens aangepakt worden. Een groter scherm haha, dat hebben alle andere merken al zo lang. Mja nu moet apple mee doen, oei… weer een rechtszaak maar dan van de andere tegen apple. Zielig bedrijf heel dat apple BAH!

  9. @Marcel Kraan:

    NFC, ok. Had ik eigenlijk ook wel verwacht. Blijft toch een beetje jammer maar goed, het is niet echt een must. Draadloos laden echter snap ik in het geheel niet. Wat lost dat nou op? Je hebt nog steeds een draadje nodig naar het matje waarop de telefoon ligt. En of dat draadje nu in je telefoon gaat of in het matje, who cares?

    En voor wie het ervaart als een teleurstelling omdat alles al bekend was, eeuh .. wellicht niet meer al die “spoiler” artikeltjes gaan lezen? Dan komt elke aankondiging als een verrassing!!! 😉 Ik heb het niet als een teleurstelling ervaren. Eerder meer als een bevestiging en ik vond de iPhone5 nog mooier dan ik al uit de spoilers had gezien.

    Het enige dat je nog als een “teleurstelling” aan zou kunnen merken is dat Apple lijkt afgestapt te zijn van de revolutie-evolutie-revolutie stappen in de iPhone productketen.

    Aan de andere kant, hoeveel meer revolutie kun je nu nog van een telefoon verwachten? Stel hè, Apple had exact dezelfde technische specificaties zoals die nu in de iPhone5 zitten maar had het geheel in die druppelvormige design gegoten, hadden we dan WEL met z’n allen het hier over een revolutie gehad. Ik vermoed van wel. M.a.w., is het uiterlijke design de ENIGE factor in de revolutie/evolutie bepaling?

  10. @Klaas:
    Uhm… wat kom je hier doen dan???

  11. Origineel geplaatst door Marcel Kraan
    iPhone5, wat een aanfluiting zeg… ik verwachte toch ” draadloos laden” “NFC” en misschien wel iets van fingerprint… maar ik verwachte niet het extraatje van een panoramafoto. En dan kan je ook nog al je laders, autoladers, andere oplader, audioplayer vervangen omdat de aansluiting USB3 is geworden. whahaha wat een lachtertje.. steve draait zich om in zijn graf.. De upgrade van de iPhone4 naar 4S was interesanter.Voor mij is de iPhone5 nu haast een Nokia geworden

    Wat een onzin zeg. Mensen als jij zijn nooit tevreden… Jullie maken jezelf helemaal gek met de wildste sciencefiction technieken die er volgens jullie in een nieuw model moeten zitten. Wees eens reeel. Meer techniek is er gewoon nog niet. De enige reden dat Apple een nieuw model uitbrengt is om mensen als jullie elk jaar maar weer tevreden te stellen.
    NFC wordt nog bijna nergens ondersteund en gaat t ook niet worden. Draadloze stroom bestaat niet! Dat is ook weer zo’n opgehypte illusie! Of ik mn iphone nu op een dock zet of ik leg m op een of andere matje waar uiteindelijk ook weer een kabel aan zit. Pffff.
    Iphone 5 ziet er weer mooi uit. Maar voorlopig nog even tevreden met m’n 4!

  12. Origineel geplaatst door Richard
    @Marcel Kraan:NFC, ok. Had ik eigenlijk ook wel verwacht. Blijft toch een beetje jammer maar goed, het is niet echt een must. Draadloos laden echter snap ik in het geheel niet. Wat lost dat nou op? Je hebt nog steeds een draadje nodig naar het matje waarop de telefoon ligt. En of dat draadje nu in je telefoon gaat of in het matje, who cares?En voor wie het ervaart als een teleurstelling omdat alles al bekend was, eeuh .. wellicht niet meer al die “spoiler” artikeltjes gaan lezen? Dan komt elke aankondiging als een verrassing!!! Ik heb het niet als een teleurstelling ervaren. Eerder meer als een bevestiging en ik vond de iPhone5 nog mooier dan ik al uit de spoilers had gezien.Het enige dat je nog als een “teleurstelling” aan zou kunnen merken is dat Apple lijkt afgestapt te zijn van de revolutie-evolutie-revolutie stappen in de iPhone productketen.Aan de andere kant, hoeveel meer revolutie kun je nu nog van een telefoon verwachten? Stel hè, Apple had exact dezelfde technische specificaties zoals die nu in de iPhone5 zitten maar had het geheel in die druppelvormige design gegoten, hadden we dan WEL met z’n allen het hier over een revolutie gehad. Ik vermoed van wel. M.a.w., is het uiterlijke design de ENIGE factor in de revolutie/evolutie bepaling?

    Goed gesproken trouwens 😉
    Probeer mijn bericht al uren te posten maar lukte maar niet. Heb dus geen kopie van jou! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.