Reacties voor: Apple: ‘iPad-lancering blijft op eind maart staan’

Analist Peter Misek wekte de indruk dat Apple productieproblemen met de iPad heeft, waardoor de hele lancering wel eens kan verschuiven. Apple zegt van niet.

Reacties: 15 reacties

  1. Bedankt, aangepast.

  2. ik ben toch bang dat het weer in de rij staan wordt bij de lokale Apple deler 🙂

    natuurlijk zijn er bij de launch maar een beperkt aantal te krijgen, dat weten we toch al van de iPhone :?, dit is weer de slimme marketing waar wij allen zo van houden :LOL

    wie gaat er mee ‘s nachts in de rij staan ???

  3. @Xeno:

    No way, als ik al geld heb, bestel ik hem online

  4. Hopelijk eind mei beschikbaar in de Apple Store op 5th Av.
    Dan ben ik in NY en zou mooi zijn moest ik daar kunnen buiten stappen met een iPad onder de arm 🙂

  5. Wat ik jammer vind is dat het allemaal zo lang op zich laat wachten. Ik wil een iPad 3G. Dus ik mag nog even. En ik vind de informatie wel erg schaars. Natuurlijk doet Apple dit altijd.

  6. Tja…Vol verwachting klopt ons hart.
    Ik wil heel graag een iPad, maar niet tegen elke prijs.
    Ik vind het heel erg jammer dat Apple de prijzen voor Nederland nog niet bekend heeft gemaakt.

  7. Eind maart / begin april ben ik in NY, iemand tips waar ik de grootste kans zal hebben een iPad in de wacht te slepen? Neem aan dat bijvoorbeeld de Store op 5th Avenue kansloos is…

  8. @Xeno: De iPhone werd niet via de online Apple store verkocht. De ipad gelukkig wel dus we zijn niet afhankelijk van de apr’s

  9. Ik zou het zo online willen bestellen maar ik heb geen creditcard, en aangezien de Apple store alleen dat accepteert moet ik gewoon naar een winkeltje toe en hopen dat ze het hebben.

  10. de kans is groot dat de online bestelde iPads veel later geleverd gaan worden, en er maar een zeer kleine hoeveelheid beschikbaar is voor de Ned. markt.

    en er zal door Apple resellers wel een event georganiseerd worden !

  11. Laat die Misek gewoon zn mond houden als zijn bronnen niet betrouwbaar blijken.

  12. Ik begin te denken dat dit gewoon weer een verhaal is om het vuurtje weer een beetje op te stoken. Het iPad nieuws begon toch al behoorlijk in te kakken, wees eerlijk. Er moet toch iets gedaan worden op het vuurtje weer een beetje op te stoken zo vlak voor de lancering van de iPad, en dat is wel weer gelukt.

    Ik wacht gewoon rustig af. Als eind maart de iPad te koop is in Nederland dan zien we wel waar hij wel en niet te koop is.

    Ik hoop er op de dag van de lancering op tijd bij te zijn, zo niet dan is het jammer. We wachten dan wel gewoon tot ik hem wel ergens kan halen in Nederland.

    We zullen gewoon nog even moeten wachten tot we hier in Nederland de echte datum en prijs zullen weten. Ik denk zelf dat het niet zo heel erg lang meer gaat duren voor ze hier in Nederland wat bekend gaan maken aangezien het al 2 maart is.

    De iPad is vanaf eind maart te koop in o.a. Nederland. Dat kan dus 24 of 25 maart zijn, maar misschien ook wel 29 of 30 maart. Zo veel dagen duurt het dus niet meer.

    Dus wie de iPad gaat verkopen, welke datum ze de iPad hier gaan verkopen en voor wat voor bedrag zullen we dus snel gaan horen.

    We zijn gelukkig voor de WiFi versie niet afhankelijk van een provider zoals bij de iPhone. Hij zal waarschijnlijk, net zoals de nieuwe iMac, bij meer winkels te kopen zijn dan de iPhone. Apple resellers, misschien ook bij MediaMarkt, Dixons? wie zal het zeggen? We zullen het snel weten 😉

  13. @Jordy: Je kan ook een click-and-buy account maken en daarmee een account maken bij Apple.. Dan wordt het gewoon van je rekening afgetrokken 😉

  14. @jordy&dre click& buy is niet beschikbaar in de Apple onlinestore. Je kunt wel vooruit betalen per overboeking zonder CC

  15. Origineel geplaatst door marcooo
    Laat die Misek gewoon zn mond houden als zijn bronnen niet betrouwbaar blijken.

    Inderdaad! Ik vraag me sowieso af wat dat eigenlijk voor een beroep is: ‘analist’. Ga iets nuttigs doen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.