Reacties voor: iPad blijft ook in 2018 de bestverkochte tablet

Wereldwijd is de verkoop van tablets 13,5 procent ingezakt, maar Apple doet niet mee aan die trend: het gaat beter dan ooit met de iPad.
Lees het complete artikel → iPad blijft ook in 2018 de bestverkochte tablet
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Dit lijkt mij toch heel logisch.
    Een iPad heeft een lange levensduur, maar na 4 jaar ofzo wil je een keer een upgrade (geen must) dus veel minder aan vernieuwing onderhevig dan een iPhone.

  2. Zo’n belangrijk apparaat voor Apple en er zit nog niet eens een rekenmachine op. Hoe krijgen ze ons allemaal zo loyaal??

  3. Nog steeds zeer tevreden met de ipad air 2. Daarvoor een ipad 2.
    Prijs daling maakt voor veel mensen de drempel een stuk lager.

  4. Ik denk dat ik dit jaar mijn iPad 4th gen ga vervangen door een iPad 2018 model. De iPad die ik nu heb is al in beslag genomen door mijn zoontje van 4. Dus hij zal nog wel een tijdje in gebruik blijven.

  5. Origineel geplaatst door Farl
    Zo’n belangrijk apparaat voor Apple en er zit nog niet eens een rekenmachine op. Hoe krijgen ze ons allemaal zo loyaal??

    Ben het met je eens. Ik begrijp het gewoon ook oprecht niet. Waarom zou je die app niet erop zetten? Wat is de beweegreden? Daarnaast lijkt het wel gewoon gebruikertje pesten. Ik kan so echt een waslijst opnoemen aan kleine tweaks die zo goed als iedereen graag zou willen hebben kmdat ze nuttig zijn, maar nee wat krijgen we…smiley’s 😣

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.