Reacties voor: Apple legt iPad-functies in iOS 11 uit in videoserie

Apple heeft een serie uitlegvideo's gemaakt over de vernieuwingen voor iPad-gebruikers in iOS 11. Zo ben je snel bijgepraat door een paar video's te kijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Mooi gedaan en erg duidelijk en effectief. Je zou er bijna een nieuwe iPad door gaan kopen. Met een Apple Pencil. 😄

  2. Dit is echt fantastisch. iOS11 werkt zo fijn op de iPad en met name de Dock is fantastisch. Dit is tot nu toe voor de iPad echt de beste update.

    Misschien dat ik ook binnenkort een iPad Pro ga halen. Zoveel gebruik ik mijn macbook niet meer.

  3. Dit is de reden dat ik een iPad pro 10.5 heb gekocht ipv een nieuwe MacBook. IOS 11 geeft je veel meer mogelijkheden waardoor een laptop overbodig is.

  4. Origineel geplaatst door Sander
    Dit is de reden dat ik een iPad pro 10.5 heb gekocht ipv een nieuwe MacBook. IOS 11 geeft je veel meer mogelijkheden waardoor een laptop overbodig is.

    Dat ben ik wel met je eens. Prachtig apparaat.

  5. Ik vind de multitasking van IOS 10 beter eerlijk gezegd. Met Slideover kon je heel makkelijk alle apps zien die multitasking ondersteunen. Als je nu een 2de app wil openen die niet in je recent geopende apps of in je dock staat, doe je meer moeite.

  6. Zal m’n comp moeten behouden om routes voor m’n navigatie te maken en te kunnen versturen naar m’n Garmin.
    En natuurlijk voor iTunes, helaas.

  7. @@rno: Voor iTunes? Check out SyncIOS. Alleen regelmatig de mobile driver uit de exe van iTunes slopen (via winrar of 7zip) en weg dat trage, slome, stroperige ruim 100 mb kostende flutprogramma.

    Foto’s, muziek, apps, contacten wat al niet meer.

  8. Ziet er goed uit ik ben al met de Beta versie bezig.
    Daarnaast gebruik iMazing dus geen iTunes om muziek op mijn iPhone en films op mijn iPad te zetten.

  9. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe functies van iOS 11. Zelf heb ik een iPhone en iPad pro 9,7 en Apple pencil.

  10. Jammer dat er (nog) geen pro-mini (of min-pro?) is.

    De pro gaat zo te zien eindelijk zijn naam een beetje waarmaken met iOS11, net als de multitasking, en de pencil wordt ook wat bruikbaarder voor iedereen.
    Maar voor een aantal nieuwe functies, ihb als handzaam notitieblok met de nieuwe (pencil) mogelijkheden, zou mini-formaat pas echt ideaal zijn. Bovendien zou je dan Word, Excel etc. weer zonder 365 abo kunnen gebruiken 😏
    _

    @Macaanzee: Waarom ‘bijna’? Gewoon je oude iPad uit je handen laten glippen en je hebt een excuus om het meteen te doen.
    Net als ik deed – per ongeluk, echt waar 😇

  11. Die filmpjes zijn goed gemaakt, ze geven een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. Zelf heb ik een pro met iOS 11 beta en pencil en zou nooit meer anders willen. Er zit trouwens wel een foutje in het pencil filmpje. Het filmpje suggereert dat je vanuit het begin scherm een bestaande notitie kan openen en dat is niet zo. Elke keer als je met je pencil op het beginscherm tikt, opent er een nieuwe notitie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.