Reacties voor: Apple introduceert ‘Add to Passbook’-knop voor websites en e-mails

Apple heeft een 'Add to Passbook'-knop geïntroduceerd, waarmee ontwikkelaars en aanbieders naar Passbook-kaarten kunnen verwijzen in bijvoorbeeld e-mails en op websites. De knop moet gebruik van Passbook in iOS 6 stimuleren.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Dit een goede stap om Passbook groot te maken!! Good job Apple!

  2. hoe zit het met passbook in nederland? zijn er al interessante apps voor?

  3. Origineel geplaatst door basvn
    hoe zit het met passbook in nederland? zijn er al interessante apps voor?

    Heb je geen apps voor nodig maar bedrijven die het ondersteunen…

  4. Ik ken (helaas) geen enkel Nederlands bedrijf wat hier gebruik van maakt.

    Mooier zou zijn als je zelf je kaarten in Passbook zou kunnen zetten. Er is een appje maar dat werkt niet geweldig want scannen geeft een slecht resultaat.

  5. Hopelijk dat met deze introductie Passbook óók in Nederland goed gebruikt kan gaan worden.
    Op dit moment is het wel heel magertjes voor ons kikkerland.

  6. Komt die kaart wat je koopt vanzelf in passbook te staan?

  7. er zijn maar heel weinig bedrijven in Nederland bij wie ik op een passbook link zit te wachten, namelijk KLM (yes PLEASE!!!) en evt AH en Airmiles

  8. Origineel geplaatst door viermaal raden.
    Ik ken (helaas) geen enkel Nederlands bedrijf wat hier gebruik van maakt.Mooier zou zijn als je zelf je kaarten in Passbook zou kunnen zetten. Er is een appje maar dat werkt niet geweldig want scannen geeft een slecht resultaat.

    Je kunt je eigen kaarten maken op http://passk.it/
    Is superleuk om te doen !

  9. Vwb KLM: De app had vorig jaar al de voorloper van passbook in de app voor het opslaan van de instapkaarten. Voordeel is dat je naast je instapkaart ook de actuele vluchtinformatie ziet, die mogelijkheid heb je niet als je de instapkaart opslaat in Apples passbook. Ps dus als je vaak vliegt: de app downloaden en je vlucht toevoegen in de app. Je krijgt je instapkaart als je al ingechecked bent, of dit doet in de app. Let op: alleen voor single pax!

  10. Ik zoek mijn kortingcodes hier gewoon op internet! Veel handiger op de computer dan op de iPhone 🙂
    Voor tickets lijkt het mij wel handig

    ps: ik krijg access denied als ik die zip wil openen voor die badge

  11. Hoe kan je dat gebruiken die link? En hoe kan je zelf professionele passes maken?

  12. Origineel geplaatst door Erwin
    Origineel geplaatst door viermaal raden.Ik ken (helaas) geen enkel Nederlands bedrijf wat hier gebruik van maakt.Mooier zou zijn als je zelf je kaarten in Passbook zou kunnen zetten. Er is een appje maar dat werkt niet geweldig want scannen geeft een slecht resultaat.Je kunt je eigen kaarten maken op http://passk.it/ Is superleuk om te doen !

    Helaas zie ik geen mogelijkheid om een bestaande kaart te scannen en die als (Passbook)kaart te maken.

  13. Origineel geplaatst door Alexander
    Vwb KLM: De app had vorig jaar al de voorloper van passbook in de app voor het opslaan van de instapkaarten. Voordeel is dat je naast je instapkaart ook de actuele vluchtinformatie ziet, die mogelijkheid heb je niet als je de instapkaart opslaat in Apples passbook. Ps dus als je vaak vliegt: de app downloaden en je vlucht toevoegen in de app. Je krijgt je instapkaart als je al ingechecked bent, of dit doet in de app. Let op: alleen voor single pax!

    welke app is dat dan ?

    Edit: laat maar. Die app had ik heel lang, maar toen werkte het niet, of zat het er nog niet in. Ik ga hem weer es afstoffen

    Edit 2: doet het nog steeds niet… 🙂

  14. Het aantal Nederlandse bedrijven dat Passbook gaat gebruiken gaat nu echt groeien. Zo is er vandaag een watersportwinkel (KOK Watersport) gestart en volgende week schijnt er een landelijke keten bij te komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.