Reacties voor: Apple start inruilprogramma voor Android- en BlackBerry-toestellen [update]

Apple is een inruilprogramma gestart voor Android- en BlackBerry-toestellen. De oude smartphone ruil je in voor tegoed voor een iPhone. Het programma is nu ook in Nederland gestart.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Ben benieuwd wat je ervoor terug krijgt, waarschijnlijk 4 á 5 keer zo weinig als op marktplaats.

  2. @miicker: Gewoon niet doen apple hoort Bij hun eigen bedrijf dus geen Android of BlackBerry inruilen want apple is apple daarom heeft apple ook geen Android op hun telefoons

  3. Origineel geplaatst door miicker
    Ben benieuwd wat je ervoor terug krijgt, waarschijnlijk 4 á 5 keer zo weinig als op marktplaats.

    En zulke telefoons ( lees Samsung) zijn na 2 jaar al een stuk minder waard dan een iphone van 2 jaar oud.

  4. Klopt, en ik denk ook dat het voor mensen is waarvan de telefoon anders toch op een tafel / in een laatje blijft liggen. Hier nog kunnen ze nog wat geld vangen voor hun oude telefoon zonder gedoe!

  5. Helaas kan ik mijn Nokia van de zaak niet inleveren….Wat een gedrocht!

  6. ING is tegenwoordig overgestapt van RIM Blackberry naar Windows Phone. Dat ze niet gewoon gelijk de overstap maken naar iOS is mij een raadsel.

    Iedereen wist dat het mobiele systeem op de schop zou gaan. Er was veel teleurstelling bij de werknemers toen ING niet voor iOS had gekozen.

    Ik wil niet geloven dat dit te maken heeft met veiligheid maar eerder dat de persoon die hierover beslist gewoon anti-Apple is.

  7. Origineel geplaatst door Bman
    ING is tegenwoordig overgestapt van RIM Blackberry naar Windows Phone. Dat ze niet gewoon gelijk de overstap maken naar iOS is mij een raadsel.
    Iedereen wist dat het mobiele systeem op de schop zou gaan. Er was veel teleurstelling bij de werknemers toen ING niet voor iOS had gekozen.
    Ik wil niet geloven dat dit te maken heeft met veiligheid maar eerder dat de persoon die hierover beslist gewoon anti-Apple is.

    Als iemand niet kiest voor Apple is hij niet meteen anti Apple hoor !!

    Lijkt wel als iemand niet kiest voor een Apple product dat het dan heel raar is.

    Er zijn ook genoeg redenen om niet voor een Apple product te kiezen hoor.

    Ook al lezen jullie dit liever niet als Apple fans lijkt het.

    Edward

    p.s. leuk dat fotootje van de S6 Edge…. ik denk niet dat veel mensen die gaan inruilen op een Iphone 😉

  8. Apple is alleen goed als de echte apple owner weet ik zelf dat alleen apple goed is
    Stel jezelf deze vragen is:

    1. Waarom is op telefoons behalve apple altijd Android geïnstalleerd???

    Omdat apple hun systeem niet verkoopt als je IOS wilt moet je apple kopen

    2. Dit is geen vraag maar een feit : waarom maakt Samsung eigenlijk zo snel nieuwe telefoons? Een vriend van mij heeft de Samsung galaxy s3 nieuw gekocht dat was toen de nieuwste nu is al de S6 UIT! Beetje snel

    Ik kies voor apple het enige wat Samsung goed kan maken is TV’s en wasmachines

  9. Ik heb nog wel een oude BB in doos en al maar ik weet dat ik er toch geen drol voor krijg dus ik neem hem lekker mee op vakantie en geef hem daar wel weg aan de kids die zijn er dol op en zo laten ze mijn iPhone ook een klein beetje met rust

  10. @Bman: Wat een onzin, bij de ING worden dit soort beslissingen niet door 1 persoon genomen. Dat wordt door een taskforce besloten die diverse afwegingen heeft gemaakt voordat er een beslissing wordt genomen.
    Ik heb al bij meerdere bedrijven gezien dat er NIET voor Apple is gekozen alleen vanwege het feit dat het te duur is om de medewerkers van een iPhone te voorzien. Een Windows phone van 150euro is voor ‘lagere’ rangen voldoende en heeft al wel perfect integratie met Exchange, Sharepoint en Office. En dat heeft niets met anti-Apple te maken.

    Wat betreft de foto bij het artikel. Daar staat een Galaxy S6 Edge op. Als er mensen zijn die die nu al gaan inruilen… 🙂

  11. Origineel geplaatst door Bman
    ING is tegenwoordig overgestapt van RIM Blackberry naar Windows Phone. Dat ze niet gewoon gelijk de overstap maken naar iOS is mij een raadsel.
    Iedereen wist dat het mobiele systeem op de schop zou gaan. Er was veel teleurstelling bij de werknemers toen ING niet voor iOS had gekozen.
    Ik wil niet geloven dat dit te maken heeft met veiligheid maar eerder dat de persoon die hierover beslist gewoon anti-Apple is.

    Je gaat uit van de slechtheid van de mens?

  12. Het inruilprogramma voor iPhones was niet interessant. Ze boden erg lage prijzen voor toestellen waar je op de normale 2e-handsmarkt veel meer voor zou krijgen. Ik zou niet weten waarom dat hierbij anders zou zijn.

  13. Er zullen best wat iOS gebruikers zijn die een overstap naar een S6 zullen maken gezien de lovende kritieken en uitmuntende specs. Een deel daarvan zal echter weer terug willen naar het iOS vlaggenschip. Dus het plaatje is zo gek nog niet. Straks koop je een S6 voor 699 en ruil je hem toch in voor bv een 128GB IPhone 6 plus van 1000 euro

  14. @Bart-Jan van der Heijden: Inderdaad! Steve Jobs zou nu een hartstilstand hebben gekregen!

  15. Ik heb na het verschijnen van de iPhone 6 (Plus) mijn iPhone 5S van een jaar oud via Marktplaats verkocht voor €340,-. Dat was meer dan ik er via het Apple Recycling programma voor kon krijgen. Dat gaf bij verschijnen van iPhone 6 €320, maar daalde na een week al naar €290

  16. Het inruilprogramma is nu ook gestart in Nederland. Ik heb artikel op basis hiervan aangepast. 🙂

  17. Wanneer wij een nieuw toestel kopen dan sturen wij zelf ons oud toestel naar gsm loket of recycle Michael en onmiddellijk nadat zij je gsm hebben ontvangen ontvang je het geld op je rekening. Tevens is er geen beperking op het aantal toestellen dat je inleverd en is de prijs veel hoger dan bij inlevering in de winkels .

  18. Apple kan aan de vormgeving van de Samsung S6 Edge nog een puntje zuigen
    (kan er niet een conversie-kit komen ?)

  19. @Bart: Je had even moet zoeken voordat je gaat roepen dat iets een “feit” is. De S3 is eind mei 2012 op de markt gekomen. De S6 is maart 2015 uitgekomen. De S4 en S5 zijn resp. in 2013 en 2014 uitgekomen. Volgens mij komt dit redelijk overeen met de jaarlijkse update van de iPhone.

    Daarnaast vind ik de prijs die Apple voor haar eigen producten geeft bijna een belediging. voor een anderhalf jaar oude 5S nog 206 euro krijgen lijkt helemaal nergens op. De rechtvaardiging van de nieuwprijs van een iPhone is vaak (en terecht) de bouwkwaliteit, de kwaliteit van de gebruikte componenten en het OS. Wanneer het dan op inruilprijzen aankomt lijken ze gewoon op de spreekwoordelijke “autohandelaren”.

  20. @Carel: Je doet nu net alsof je het recht hebt om ten alle tijden je toestel te mogen inleveren tegen Marktplaats conforme prijzen.

    Het is een optie die je geboden wordt, één waar je niet verplicht bent gebruikt van te maken.

    Maargoed, er is natuurlijk een reden waarom veel mensen liever hun telefoon niet via Marktplaats willen verkopen en het liever gemakkelijk tijdens de aanschaf van een nieuwe telefoon willen verrekenen.

    Eenzelfde bedrag verwachten als de vraagprijzen online is simpelweg voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten.
    Succes!

  21. Dat Samsung maar enkel goede TV’s en wasmachiens kan maken is helemaal niet waar.Ook in het maken van smartphone’s zijn ze heel sterk.Heb nu zelf een Galaxy Note 3 mijn zoon een Note 4 ,mijn dochters een iPhone 6 en ik moet zeggen als men de IPhone vergelijkt met de Note dan kan de IPhone in verre niet concurreren met de Samsung’s,deze zijn veel sneller, apps instaleren gaat 2x zo snel,de penfunctie’s van de Note zijn machtig,het scherm van Samsungs zijn de beste,de batterijduur daar kan Apple alleen van dromen,kortom,Samsung is voor mij de top,en wat u daar beweerd dat Samsung geen smartphone’s kan maken,(komen sommige onderdelen van de iPhone niet van Samsung?????

  22. @Miranda Smolders: wat blaast u hoog van de toren mevrouw! weet wel dat samsung smartphones absolute bagger is met een afschrijving van heb ik jouw daar! koop nu maar een iphone en ruil hem over twee jaar weer in voor een nieuwe. beste optie.

  23. Heb de iPhone 4S, 5 en 5S gehad. Ben sinds midden januari overgestapt naar een Galaxy Note 4. Eindelijk, wat een verademing is me dat!

    Sinds ik niet anders dan problemen had met iOS 8 (crashes, traag, uitvallen, wegvallende wifi-verbinding, …) heeft het mij zover gekregen om over te stappen. Bij Apple zullen ze mij nooit meer terugzien, tenzij ze hun OS eens helemaal omgooien tot iets goed, waar ze je alles laten instellen zoals je zelf wilt, maar wel de easy-to-use methode behouden.

    Mij interesseert het totaal niet dat mijn Note 4 na 2 jaar minder waard is. Liever een toestel voor minder verkopen, dan nog met de beperkingen van een iPhone te moeten leven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.