Reacties voor: Apple informeert personeel over nieuwe producten, mogelijk media-evenement gepland (update)

Apple heeft personeelsbijeenkomsten gepland, waarvoor de medewerkers een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen. Geruchten over nieuwe producten stapelen zich op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 41 reacties

  1. Kijk, dit zijn ‘gerucht’-berichten waar we iets aan hebben! Ik zeg volgende week maandagavond 19.00u achter de beeldbuis Keynote met Timmie Cook!

  2. hmm, wat is wijsheid? Nu nog een ‘oude’ ipad kopen of toch maar even wachten…

  3. @Laurens: Wachten, als er een nieuwe uitkomt koop die of word de iPad 1 gekoper (;

  4. Spannend …… Wat zou er komen?

  5. @laurens: ik ga myn ipad maar gauw te koop zetten :p

  6. Origineel geplaatst door Laurens
    hmm, wat is wijsheid? Nu nog een ‘oude’ ipad kopen of toch maar even wachten…

    Ik snap jouw dilemma helemaal! Maar toen heb ik er één gewonnen bij Trendhopper Bel& Win actie.
    Weg dilemma….
    En bedankt!

  7. Origineel geplaatst door Laurens
    hmm, wat is wijsheid? Nu nog een ‘oude’ ipad kopen of toch maar even wachten…

    Dat (probleem) heb ik ook. Ik weet wel zeker dat er binnen een paar maanden een nieuwe Ipad op de markt is, en wacht daarom ook gewoon verstandig. Tevens bied de huidige Ipad weinig nieuws t.o.v. de aankomende tablet’s. Waardoor Apple toch echt met concurrerende specificaties moet komen in de Ipad 2, wil ik zo’n device aanschaffen.

  8. Vervroegde iPhone 5 introductie?

  9. Donderdagavond aankondiging nieuwe MacBook Pro’s en wellicht iPad 2. Dit is nogal een ongewone dag voor een productaankondiging, maar donderdag is de verjaardag van dhr. Jobs… 😉

    Bron: Appleinsider & MacTrast (via twitter)

  10. dus raden jullie me af om nu nog een macbook pro te kopen, heb er dringend 1 nodig …

  11. Ik hoop de aankondiging van de nieuwe MacBook Pro en iMac’s. De ipad 2 kan me gestolen worden zolang ik tevreden ben over mijn huidige ipad 3G. Een ipad 2 met een optische dataverbinding heeft geen enkele zin zolang er geen hardware is waar je zo’n verbinding mee kan maken of zijn er al Mac’s of PC’s die al geschikt zijn. Zelfs hardware met USB 3.0 ports zijn (nog) dun gezaaid!

  12. Alles wijst er op dat Apple aankomende donderdag de nieuwe MacBook Pro’s zal introduceren. De iPad 2 krijgt ongetwijfeld een eigen media event, naar verwachting in combinatie met een iOS 5 preview.

    Artikel is daarnaast bijgewerkt met de informatie van MacRumors dat het slechts een eenvoudige bijeenkomst voor retailpersoneel betreft.

  13. Ik heb ook dringend een macbook pro nodig. Oude windows computer heeft het begeven 😛

    Maar als Macrumors zegt dat er geen komen, moeten we die dan geloven en wanneer komen er anders weer product updates?

  14. Origineel geplaatst door Rolf van der Horst
    Ik heb ook dringend een macbook pro nodig. Oude windows computer heeft het begeven Maar als Macrumors zegt dat er geen komen, moeten we die dan geloven en wanneer komen er anders weer product updates?

    MacRumors zegt niet dat er geen nieuwe MacBook Pro’s komen. MacRumors stelt dat de bijeenkomst niets met nieuwe producten te maken heeft. Zoals ik in mijn reactie hierboven al schreef wijst alles er op dit moment op dat Apple voor aanstaande donderdag de introductie van de nieuwe MacBook Pro’s (en mogelijk ook iMacs gezien de laatste geruchten) gepland heeft.

  15. @Michel Lusthof: Oké, dus gewoon wachten tot donderdag. Wanneer liggen ze hier dan in de winkels? Of is het dan beter te bestellen via de store van apple?

  16. Origineel geplaatst door Rolf van der Horst
    @Michel Lusthof: Oké, dus gewoon wachten tot donderdag. Wanneer liggen ze hier dan in de winkels? Of is het dan beter te bestellen via de store van apple?

    Ja, wacht sowieso even tot donderdag. Wij zullen zodra de Apple Store offline is ook wel een artikel online zetten en dat bijwerken met de nieuwe producten. Wanneer ze hier in de winkels liggen is moeilijk te zeggen. Als Apple ze vroegtijdig bevoorraad heeft – zoals de berichten aangeven – dan zou dat al dezelfde dag kunnen zijn.

  17. De nieuwe macbook pro’s komen er aan! Dat is de reden dat ik nog even wacht met kopen. In de apple premium reseller hebben ze me aangeraden om nog even te wachten.

  18. Zeg, is het trouwens waar dat de volgende MacBook Pro geen dvd station zal krijgen?

  19. Gewoon ‘Witte iPhone 4’ da zou droog zijn 🙂
    Wat komt dat komt …

  20. @Christophe: Vraag dat as. maandag nog eens. Wellicht kan iemand dit dan beantwoorden.

  21. net bij lab9 in aalst geweest daar zei de verkoper ook tegen me dat er nieuwe mac book pro,s gingen komen deze week of volgende week

  22. Maar hoelang duurt het dan voordat ze in Nederland / België leverbaar zijn? Als ze zondag in de USA aangekondigd worden, kan het nog maanden duren voordat wij ze hier krijgen.

  23. Hopelijk komt er snel weer een keynote, genieten altijd :p

  24. Een macbook pro zonder dvd speler!!!
    Speelt er iemand x-plane?

  25. Origineel geplaatst door Frankie
    Maar hoelang duurt het dan voordat ze in Nederland / België leverbaar zijn? Als ze zondag in de USA aangekondigd worden, kan het nog maanden duren voordat wij ze hier krijgen.

    In tegenstelling tot iPhones en iPads zijn Macs over het algemeen wereldwijd meteen verkrijgbaar, met een kleine vertraging omdat de nieuwe producten mogelijk nog niet bij elke reseller binnen zijn. Maar over het algemeen vind je ze binnen een week na aankondiging in de winkel. Je kunt natuurlijk ook gewoon bestellen in de online Apple Store. Kun je de configuratie(s) ook nog aanpassen aan je eigen wensen.

  26. Spannend!!!!!!

    Haha ik heb echt een Mac pro. Nodig 😀 gewoon geduld voor de nieuwe 🙂

    En voor iedereeen wacht op de nieuwe IPad ik doe het ook 😀 wel in de verleiding geweest een 16gb te kopen voor de fun maja wijsheid. Is wachten op de nieuwe 😀

    Kortom voor mij alleen nog Apple (l) (l) (l) 🙂

  27. Ik blijf lekker wachten tot de MacBook Pro Touch. :p

  28. Origineel geplaatst door ronaldoo
    net bij lab9 in aalst geweest daar zei de verkoper ook tegen me dat er nieuwe mac book pro,s gingen komen deze week of volgende week

    Ja tegen mij ook, en volgens het internet in april… Maar zonder dvd station schijnt. Als dit waar is dan koop ik wel een ouder model.

  29. Ik was echt van plan deze week een MBP te kopen zeker nu met de actie van Saturn waar je 15 euro korting krijgt voor elke 100 euro die je koopt. Gisteren het bericht gezien van de waarschijnlijke vernieuwing as donderdag.
    Nu wachten of het werkelijk donderdag is; en dan hopen dat ze hem deze week al op voorraad hebben.. en dat ze dan niet moeilijk gaan doen bij de Saturn..

    hopen.. hopen.. hopen..

  30. Ik dacht dat het algemeen bekent was dat volgende week de nieuwe macbooks aangekondigd weren.

  31. Nieuwe Macbook Pro zal werken met intel Sandy Bridge. Het zal zonder dvd speler en harde schijf zijn. Maar het zal werken met flash geheugen en door extra ruimte zal er 20% meer batterij komen. De behuizing zal nog dunner en een driehoek vorm krijgen, net zoals de macbook air. De materiaal zal soort van staal zijn en donker grijs kleur krijgen net zoals de balk dat ook veranderd is op apple.com. Daarnaast zal usb 3.0 en FireWire verdwijnen en nog snellere technologie Light peak plaats vinden. Maar voor deze technologie is het nog te vroeg, dus zal het pas in 2012 komen.

    Dit alles zijn natuurlijk geruchten, maar op steeds meer websites en blogs komen de zelfde geruchten voor. Alles is leuk en mooi, maar verdwijning van hardeschijf en DVD lijkt mij niet echt logisch, want daarvoor heb je nu macbook air voor.

  32. Mischien met blu-ray brander ipv dvd writer

  33. Origineel geplaatst door Jef
    Mischien met blu-ray brander ipv dvd writer

    Dat sowieso niet, Steve Jobs heeft wel vaker gezegd dat hij dat niet ziet zitten. Dus de komende jaren nog niet. 🙂

  34. @Jef: Apple haat Blu-ray.

  35. Lijkt me nogal onlogisch dat de DVD-drive eruit wordt gesloopt..

  36. Origineel geplaatst door Remco
    Lijkt me nogal onlogisch dat de DVD-drive eruit wordt gesloopt..

    Denkje? Ik denk dat het juist wel logisch is. Aangezien Apple nu ook een macstore heeft en dus liever heeft dat je via hun de producten gaat aanschaven, zo worden bedrijven verplicht om hun software daar aan te bieden. Dus zal me echt niet verwonderen dat dat gaat gebeuren wat ik ook niet zo slecht idee zal vinden. Aangezien dan de MacBook pro lichter zal worden ( ook al is die al licht). En natuurlijk energie bespaarende zal worden. Dus we zullen zien, maar goed ik haal pas over een jaar weer een nieuwe net een MacBook pro en iPad aangeschaft dus beetje onzin om gelijk weer een nieuwe te kopen.

  37. Gerede kans dat ik wellicht mijn MB pro gelijk kan halen in NY als ik daar ben rond eind maart? Ooh wat zou dat toch gaaf zijn.

  38. Apple komt met nieuwe producten voor de macbook pro’s zijn sinds eind januari al niet meer te krijgen bij de leveranciers omdat mediamarkt met de btw acties alle pro’s had opgekocht, lijkt me sterk dat ze zolang geen voorraad houden!

  39. Origineel geplaatst door Martijn
    Origineel geplaatst door RemcoLijkt me nogal onlogisch dat de DVD-drive eruit wordt gesloopt..Denkje? Ik denk dat het juist wel logisch is. Aangezien Apple nu ook een macstore heeft en dus liever heeft dat je via hun de producten gaat aanschaven, zo worden bedrijven verplicht om hun software daar aan te bieden. Dus zal me echt niet verwonderen dat dat gaat gebeuren wat ik ook niet zo slecht idee zal vinden. Aangezien dan de MacBook pro lichter zal worden ( ook al is die al licht). En natuurlijk energie bespaarende zal worden. Dus we zullen zien, maar goed ik haal pas over een jaar weer een nieuwe net een MacBook pro en iPad aangeschaft dus beetje onzin om gelijk weer een nieuwe te kopen.

    maar hoe zit het dan met bestanden (muziek of eigen gemaakte filmpjes) branden op een dvd? begrijp ik hieruit dat ALS ze de dvd-drive verwijderen, dat dat er dus niet meer in zit??

  40. Ik snap die geheimhoudingsplicht niet van Apple. Beetje naïef om te denken dat personeel niet anoniem hun voorkennis kunnen posten op diverse blogs of fora…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.