Reacties voor: ‘Apple in gesprek met LG Display over productie iWatch-schermen’

Apple is in gesprek met LG Display, RiTDisplay en Japan Display over de productie van flexibele schermen voor de iWatch.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. Eindelijk weer nieuws over die “iWatch”
    Die ga ik gelijk halon!!!

  2. Ik haal hem ook zo snel mogelijk. verlang echt naar zoon super mooi ding! hopelijk verknallen ze het niet met de prijs !

  3. Je zou haast gaan denken dat LG hun mobiel met gebogen scherm als een soort sollicitatie naar Apple heeft uitgebracht 🙂

  4. Ik vind eigenlijk dat Apple heel goed moet nadenken of ze dit wel door willen zetten, de huidige watches zijn al een grote flop. En sinds de geruchten naar buiten kwamen begon Samsung gelijk met een smartwatch te ontwikkelen. Ik zou eerst afwachten wat voor een flop het word (want denk persoonlijk dat dat het ook word gezien de prijzen) en daarna beslissen of je het door wil zetten. Want ik denk ook niet dat Apple er 1 op de markt brengt voor <200 🙂

    Zou wel de ultieme grap zijn, gerucht naar buiten brengen, iedereen zo snel mogelijk zo'n ding maken, uiteindelijk grote flop en Apple houd lekker zijn handen schoon. Scheelt weer slechte publiciteit.

  5. Origineel geplaatst door gielk
    Ik haal hem ook zo snel mogelijk. verlang echt naar zoon super mooi ding! hopelijk verknallen ze het niet met de prijs !

    reken maar op minimaal 300 euro of zelfs 400 euro. Apple heeft die arrogantie nou eenmaal wel. Mensen kopen toch denkt Apple omdat het een Apple product is.

  6. Als Apple een vergelijkbaar ontwerp heeft als dit voorbeeld aan de kop van de pagina en de pagina waarin meerdere versie’s stonden zou ik er zeker 1 willen. Niet specifiek voor het ‘slimme horloge’ Maar alleen al als gewoon horloge met dat prachtige, echt prachtige uitstraling. Dat ‘slimme’ is dan mooi meegenomen. Mits de prijs beetje betaalbaar is.

  7. “Gelijk halen” terwijl je niet weet 1: Wat een iWatch kan 2: wat een iWatch kost. Ik zou eerst even de Keynote afwachten. Een ding is zeker, ik ga niet als een soort Michael Knight tegen mijn pols zitten praten.

  8. Origineel geplaatst door Mark
    Eindelijk weer nieuws over die “iWatch” Die ga ik gelijk halon!!!

    Apple verkoopt aan jouw nog een baksteen met een Apple logo erop lijkt het…

  9. Origineel geplaatst door Geen Apple Fan
    Apple verkoopt aan jouw nog een baksteen met een Apple logo erop lijkt het…

    No shit verkopen ze die bakstenen nu eindelijk wat kosten ze ik wil ze ook hebben

  10. Origineel geplaatst door Barend
    Origineel geplaatst door Geen Apple FanApple verkoopt aan jouw nog een baksteen met een Apple logo erop lijkt het…No shit verkopen ze die bakstenen nu eindelijk wat kosten ze ik wil ze ook hebben

    Welke kleur zoek je precies …. 😉

  11. De iWatch wordt de controller van de iTV, volgens mij, dus zullen wel tegelijk worden uitgebracht. De afstandsbediening die je altijd bij je hebt….

    Idem voor aansturen van je ATV of Keynote presentatie…

    Lezen van sms of andere apps zonder je telefoon uit je broek te halen en….

  12. Eerlijk gezegd denk ik dat, als jet horloge er daadwerkelijk komt, zo veel verder gaat dan een smartwatch. Tim had het over domotica, dat daar een wereld voor het grijpen ligt. Wat zou er, naast de smartfuncties (en tijd? Haha) idealer zijn dan je domotica kunnen bedienen op de iwatch! Of automatisch, je komt de woonkamer binnen en het ligt gaat aan, je komt je slaapkamer om 11u binnen en de gordijnen aan gaan gelijk dicht. Je kont om 1800 thuis en je verwarming gaat aan. Die wereld klinkt nu toekomstmuziek, maar vergeet niet dat er veel van die producten recent op de markt zijn of komen (Nest thermometer, koffie automaat en koelkast met internet koppeling) allemaal domotica. Daar kan zo’n horloge mooi bij aansluiten icm sensors, een horloge draag je meer in huis dan een mobiel dat vaak aan de lader verdwijnt of op tafel gelegd wordt. Ik gok dat Apple zoiets in gedachte heeft, veel, veel meer dan een horloge

  13. Eerlijk gezegd denk ik dat, als het horloge er daadwerkelijk komt, zo veel verder gaat dan een smartwatch. Tim had het over domotica, dat daar een wereld voor het grijpen ligt. Wat zou er, naast de smartfuncties (en tijd? Haha) idealer zijn dan je domotica kunnen bedienen op de iwatch! Of automatisch, je komt de woonkamer binnen en het licht gaat aan, je komt je slaapkamer om 11u binnen en de gordijnen aan gaan gelijk dicht. Je komt om 1800 thuis en je verwarming gaat aan. Die wereld klinkt nu toekomstmuziek, maar vergeet niet dat er veel van die producten recent op de markt zijn of komen (Nest thermometer, koffie automaat en koelkast met internet koppeling) allemaal domotica. Daar kan zo’n horloge mooi bij aansluiten icm sensors, een horloge draag je meer in huis dan een mobiel dat vaak aan de lader verdwijnt of op tafel gelegd wordt. Ik gok dat Apple zoiets in gedachte heeft, veel, veel meer dan een horloge

  14. Veel bedrijven richten zich op de functies van de smartwatch. Ik hoop dat Apple een smartwatch gaat maken waarbij het en horloge word met een mindblowing design die een paar feauture toepassingen heeft. Maar het wel een ‘gewoon’ horloge blijft. Dat is een wereld van verschil.

  15. iWatch and iWait…

  16. @Geen Apple Fan: De iBrick! Heb je die concepten al gezien

  17. Ik hoop dat Apple een smartwatch maakt die het meer dan 48 uur doet, en nog eens functionalieit toevoegd die je niet op je smrtphone hebt

  18. Als je het doet moet je het goed doen en znders niet.

  19. @Apple user:

    Of, nee.

    Apple heeft (al helemaal naar later blijkt) in 2010 de iPad zeer scherp geprijsd op de markt gezet. Ja, het is veel geld, maar er zit geen dikke marge op het apparaat.

    Dit zouden ze ook met een smartwatch kunnen doen, voor rond de 250 euro.

    Time will tell…..

  20. Origineel geplaatst door Skinnyice
    Ik vind eigenlijk dat Apple heel goed moet nadenken of ze dit wel door willen zetten, de huidige watches zijn al een grote flop. En sinds de geruchten naar buiten kwamen begon Samsung gelijk met een smartwatch te ontwikkelen. Ik zou eerst afwachten wat voor een flop het word (want denk persoonlijk dat dat het ook word gezien de prijzen) en daarna beslissen of je het door wil zetten. Want ik denk ook niet dat Apple er 1 op de markt brengt voor <200 Zou wel de ultieme grap zijn, gerucht naar buiten brengen, iedereen zo snel mogelijk zo'n ding maken, uiteindelijk grote flop en Apple houd lekker zijn handen schoon. Scheelt weer slechte publiciteit.

    De tablet was ook een enorme flop voor Apple er 1 uitbracht. Op de consumentenmarkt iig. Hetzelfde geldt in mindere mate voor smartphones.

    ALS Apple hetzelfde met een eventueel horloge doet als ze hebben gedaan met de tablet en smartphone, dan voorzie ik wederom een groot verkoopsucces onder de niet-Apple-fanboys.

  21. De huidige smartwatches zijn inderdaad niet bepaald denderend. Het is weer aan Apple om een hoge standaard neer te zetten en de rest op sleeptouw te nemen. Ik ben er van overtuigt dat Apple wel uitvoerig nadenkt over een horloge met veel mogelijkheden. Maar om nou bij voorbaat te zeggen dat ik hem direct zal kopen?! Nee, eerst maar eens afwachten wat ze te bieden hebben.

  22. @Mark: wat je zegt ik ga hem ook meteeeeeen halen als hij er is

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.