Reacties voor: Apple: in één dag 600.000 stuks van iPhone 4 verkocht

Apple heeft bekendgemaakt dat er ruim 600.000 stuks van de iPhone 4 verkocht op de eerste verkoopdag. De vraag was tien maal groter dan vorig jaar bij de iPhone 3GS.

Reacties: 40 reacties

  1. Dat is echt heel veel! Ben benieuwd voor jullie 🙂

  2. Ik heb nog net op de valreep kunnen bestellen gisteren namiddag op de Franse Apple site.

  3. Je kunt het nauwelijks nog een Gadget noemen als straks iedereen er een heeft

  4. Ik moet ook toegeven dat ik iPhoneclub pas echt vaak ging bezoeken toen ik mijn 3GS had gepre-ordered 🙂

    We zullen zien wat er bij de iPhone 4 gebeurt!

  5. Nou, ben benieuwd of ik ‘m hier in Nederland nog voor het nieuwe schooljaar kan bemachtigen.

  6. Mooie cijfers, ik ben er alleen niet zo content mee. Ik ben tijdens de Nederlandse lancering op vakantie, T-Mobile waarschuwde me al voor een levertijd van meer dan 4 weken. Gelukkig kan ik het die vier extra weken nog wel volhouden met m’n 3G.

  7. @Pepijn: I guess that i have the same problem, maar Mobistar zegt dat het misschien pas in September komt, dus miss heb je toch geluk?

    En ik moet ook opbiechten dat ik deze site pas volg vanaf de keynote over Iphone 4, ik heb dan ook geen 3G(s) :p

  8. prachtig nieuws, ik ben er stiekem nog niet helemaal over uit of ik mn 3gs houd, of toch de 4 bestel….
    In elk geval wacht ik tot na de zomer, zodat het hopelijk wat rustiger is met bestellen:P

  9. Het lijkt de Damroeper wel. Iemand roept iets over een iPhone 4 en mensen rennen in paniek naar een winkel. Bang dat ze iets zullen missen. Wat zijn we toch onbeheerst en hebben we het goed. En nog zijn we ontevreden!

  10. Ik denk toch dat er niet extreem veel meer iphone 4’s verkocht worden. Ik denk ook dat door het uitlekken van de iPhone 4 het meer in het nieuws is gekomen en mensen nu ineens zien dat hij te bestellen is en gelijk daarop inspelen.

  11. OMG en dit zijn alleen de zwarte iphone’s al.

  12. Dit is eigenlijk zeer slecht nieuws. Het zou zomaar kunnen betekenen dat de Nederlandse release achteruit geschoven kan worden door de tekorten. Aangezien Apple nog geen exacte datum heeft gegeven, kan je er al vanuit gaan dat het nu eind Juli of misschien wel augustus wordt.

  13. Weet iemand nog wanneer de simlock vrije 3GS verkrijgbaar was vorig jaar in Belgie?

  14. Allereerst alle nieuwe leden hartelijk welkom, hoop alleen dat we straks ook TMOB kunnen feliciteren in ieder geval mag ik toch hopen dat ze tegen die tijd hun netwerk up to date hebben.

    De belasting wordt alleen maar groter, moet eerlijk zeggen dat ik zelf weinig tot geen problemen heb, maar voor de gebruikers die dat nu al hebben alvast sterkte.

  15. Origineel geplaatst door forrestgumpx
    Weet iemand nog wanneer de simlock vrije 3GS verkrijgbaar was vorig jaar in Belgie?

    3GS:
    Mobistar persconferentie op 24 juni
    Release op 26 juni

  16. @Glenn.EU: hoe heb je dat gefixt, bij de Franse aplle bestellen? kan dat nog steeds? moet je daarvoor geen adres in Frankrijk opgeven?

  17. ik heb de iphone 4G net bij een mobistar winkel gekocht (voorschot betaald) omdat officiële prijzen nog niet zijn vrijgegeven, levering gepland in de eerste twee weken van juli volgens de medewerker van mobistar….dus afwachten nog:)

  18. Origineel geplaatst door Jchan
    Dit is eigenlijk zeer slecht nieuws. Het zou zomaar kunnen betekenen dat de Nederlandse release achteruit geschoven kan worden door de tekorten. Aangezien Apple nog geen exacte datum heeft gegeven, kan je er al vanuit gaan dat het nu eind Juli of misschien wel augustus wordt.

    Reken maar dat het stilletjes augustus word.
    Niet leuk ,maar wel realistisch.

  19. Origineel geplaatst door Carpoolman
    ik heb de iphone 4G net bij een mobistar winkel gekocht (voorschot betaald) omdat officiële prijzen nog niet zijn vrijgegeven, levering gepland in de eerste twee weken van juli volgens de medewerker van mobistar….dus afwachten nog:)

    Dan ben jij toch mooi in het zak gezet hoor. Mobistar heeft nog geen enkel datums/prijzen vrijgegeven en ook ik kon niet op de wachtlijst staan. Heb je een bewijs dat het voorschot voor de iPhone 4 was? anders heeft die persoon je mooi x aantal € afgetroggeld 😀

  20. eind juli lopen de eerste 3g abonnementen af.
    Dan is de 4 er echt wel. Ik wil wel een witte

  21. Michiel, natuurlijk heb ik hier een een bewijs van betaling alsook een document moeten ondertekenen (gelezen en goedgekeurd) dat mobistar de prijs kan verhogen omdat men een pakket gaat aanbieden waar de iphone 4G inzit, case, shield, autolader.Ging rond 700 euro ongeveer uitkomen (zwarte 4G 16 GO). met medewerken bedoel ik store manager.
    Dit was bij mobistar te Heusden Zolder….

  22. Inderdaad, de verkoop zal ook in NL hoger zijn. Veel mensen die ik ken (collega’s vrienden etc) die eerst sceptisch waren hebben ondertussen een 3Gs of willen de iPhone 4 halen. Ik denk dat de infra van alle webbased diensten die een app hebben opgeleverd aan de tand gevoeld zal worden. Net zoals Tmobile dat ook heeft meegemaakt.

    Ik zie zowieso wel een trend ontstaan waaruit duidelijk word dat het succes en de datavraag van de nieuwste gadgets niet geheel voorzien is en dat alle infra eens goed moet worden nagekeken.

    Op beperkte funderingen kun je niet blijven bouwen..

    Succes Iphoneclub! (en alle andere goeie diensten/sites!)

  23. Eind juli? Wie zegt dat (behalve iPhoneclub)?

  24. Jullie, de iPhoneclub dus, moeten gewoon zo doorgaan. De app waar ik toch het vaakst naar kijk. Respect voor jullie!

  25. @Carpoolman: Dan heb je geluk, ik had naar Mobistar Hasselt gebeld en daar vertelde ze vlakaf dat ze niets over de release van iphone 4 wisten. Daarna naar Sint-truiden gebeld, daar gaven ze wel wat meer uitleg erover maar het kwam erop neer dat zij het ook niet wisten.. afwachten dus.

  26. Origineel geplaatst door klaar
    eind juli lopen de eerste 3g abonnementen af. Dan is de 4 er echt wel. Ik wil wel een witte

    Eind juli? doe maar begin juli… tenminste 11 juli is volgens mij aan de kant van begin juli :-). Ik zal dus een paar dagen mijn abbo laten doorlopen voor ik kan verlengen voor een 4G. Uiteraard weer een witte, om me toch nog een beetje te kunnen onderscheiden van alle zwarte iPhone’s die je rond ziet gaan.

  27. Ik vrees dat wij nu idd een paar weken langer moeten wachten..tis telkens hetzelfde liedje met de release van iOs producten 🙂

    Dit gaat zonder meer een verkoopcijfer kanon worden..apple loopt binnen.

  28. Ik ga morgen weer slijmen bij T-mob, zij moeten mij verplicht ergens bovenaan zetten, ik ben al vanaf dag 1 iphone 3G abbo houder.

  29. Ach… Voor mij is het makkelijk: ik wacht op de witte versie. Totdat ik die bij T-Mobile kan bestellen, zal ik er geen kopen. Zo te zien komt die versie later dan de zwarte, dus ik zal nog even moeten doen met mijn 3G. Het is het waard!

  30. Pfff ik vind het wel heel knap van Apple. Als zij ergens voor gaan dan gaan ze ook echt voor de volle duizend procent. Respect

  31. Origineel geplaatst door Michiel
    Origineel geplaatst door Carpoolmanik heb de iphone 4G net bij een mobistar winkel gekocht (voorschot betaald) omdat officiële prijzen nog niet zijn vrijgegeven, levering gepland in de eerste twee weken van juli volgens de medewerker van mobistar….dus afwachten nog:)Dan ben jij toch mooi in het zak gezet hoor. Mobistar heeft nog geen enkel datums/prijzen vrijgegeven en ook ik kon niet op de wachtlijst staan. Heb je een bewijs dat het voorschot voor de iPhone 4 was? anders heeft die persoon je mooi x aantal € afgetroggeld

    Ik heb anders toch ook al mooi eentje besteld, zonder voorschot weliswaar. Het is hier puur afhankelijk van de shopmanager van de Mobistar winkel!

  32. ongekend. het is inderdaad bijna geen gadget meer te noemen. wat een klapper heeft apple met de iphone. ik ben redelijk onder de indruk.

  33. Ik ben toch benieuwd of de reservaties (Frankrijk en UK) op tijd zullen zijn. Ik begin er toch voor te vrezen dat zelds de pre-orders serieus vertraging zullen hebben.

    400.000, krijg dat maar eens rond 🙂

  34. Origineel geplaatst door Ilja
    Ik ga morgen weer slijmen bij T-mob, zij moeten mij verplicht ergens bovenaan zetten, ik ben al vanaf dag 1 iphone 3G abbo houder.

    Jaja en je denkt dat T-Mobile daar heel gevoelig voor is? Duizenden mensen zijn vanaf dag 1 iPhone houder. Dat maakt jou echt niet speciaal of zo hoor.

  35. Weet iemand wanneer de nieuwe iPhone in nederland vooruit te bestellen is?

  36. @Glenn.EU: Dat is me dus niet helemaal duidelijk, krijgen de eersten hem wel gewoon 24 juni of is het voor iedereen opgeschoven?

  37. @Raoul: 24ste is zowiezo voor diegene met een preorder die hem zelf gaan ophalen in de Apple store.
    Over de leveringen aan huis heb ik geen gegevens.

  38. @mg: Idd via de Franse Apple store website, maar deze preorders waren allemaal op binnen 1 dag.
    Toen de preorders nog niet op waren kon je een bestelling plaatsen zonder levering om hem zelf te gaan ophalen op de 24ste, vandaar moest je dan ook zelf geen Frans adres opgeven.
    Verschillende mensen hebben telefonisch contact opgenomen met de Franse Apple stores en met de helpdesk en ze zouden niet moeilijk doen over preorders zonder een Frans adres bij ophaling op 24 juni.

  39. Weet iemand of de verzendkosten vanuit Engeland hoog zullen zijn?
    Vandaag ook even met de Franse Appstore contact opgenomen, en zij melden me dat er dus inderdaad 2 juli weer een nieuwe lichting komt, en deze gewoon in de winkel gehaald kunnen worden zonder reservering.
    Ook vertelde hij mij dat hij er geen zich op had of alle iphone op de 24e daadwerkelijk allemaal op zijn.
    Vaag…
    Iemand tips voor verzending?

  40. @Carpoolman: Hoi, ik zit er ook over te denken om de Apple Iphone 4G in het wit aan te schaffen. Heb je het toestel 1 x betaald, want ik zag da tje het ook in termijnen kan betalen. Ben je in Antwerpen geweest?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.