Reacties voor: Apple voor iedereen: hoe Apple toegankelijker kan worden met goedkopere producten

Apple zou van plan zijn om een nieuwe MacBook Air uit te brengen, voor een lagere prijs dan het huidige model. Tegelijkertijd dook er een gerucht op dat ook de HomePod in een goedkopere versie beschikbaar komt. Wordt dit een nieuwe strategie van Apple?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Geloof niet dat Apple goedkopere producten gaat uitbrengen? Apple is gewoon rete duur! Als ze 300 euro voor een iPad vragen mogen ze blijven.

  2. Ik heb de iPad 2017 gehaald als vervanging van mijn oudere iPad. Prima apparaat en vind het een slimme strategie van Apple.

    Ik heb al een recente Macbook Pro. Dus een iPad pro was een beetje veel van het goede. Denk ook dat ik geen nieuwe iPad had gehaald zonder die ipad 2017.

  3. Wat een onzin verhaal, waarom zou apple haar geweldige marges opgeven? Voor meer marktaandeel?

    Apple is een premium merk en omdat te blijven in de perceptie zal een budgetmodel er echt niet komen.

    Alsof bmw en mercedes opeens ook budget modellen gaan maken.

  4. Dan verliezen ze voor een deel het ‘premium’. Als zo veel mensen met een Apple rondlopen, is het niet mee zo special. Door doen ze het vgm niet.

    Ben het wel eens dat het goedkoper moet worden. Zodat iedereen er ook van kan genieten

  5. @Sander: Heb me iPad besteld via superaankoop. Via Paypal verzekerd netjes gekregen in een gesealde doos. 276€.

  6. Is heel slim, hiermee krijgen ze consumenten in hun eco systeem. Wanneer ze er eenmaal in zitten gaan ze upgraden naar meer premium devices. Equals €€€€€€

  7. Gewoon zo lang mogelijk met je MacBook en iPhone blijven werken. Ook een upgrade zo lang mogelijk uitstellen. Heb zelf mijn MacBook pro 15” 2008 gepatched om het laatste Mac OS te kunnen draaien en voorzien van een SSD. Al met al is het nog goed werkbaar voor wat ik er mee doe.

  8. One word: Hackintoch

  9. Origineel geplaatst door Sarcasme
    One word: Hackintoch

    Dat zal steeds lastiger gaan worden nu de secure enclave er in zit.

  10. Origineel geplaatst door Sarcasme
    One word: Hackintoch

    Prima deal als je tijd geen waarde heeft.

  11. De MacBook Air met beter scherm maar met behoud van zijn aansluitingen en onfeilbare cardreader zou ik als zakelijke gebruiker graag hebben als opvolger voor mijn huidige MacBook Air. Maar dus wel met die aansluitingen.

  12. En als je eenmaal meer en meer in het eco systeem is, is het steeds aantrekkelijker om betaalde services (zoals iCloud / Apps) af te nemen van Apple. Waar ze elk kwartaal ook weer een groei in omzet uit rapporteren.

  13. @Peter w: Dat doet Mercedes al enige jaren, neem als voorbeeld de Mercedes Citan. Dat is gewoon een Renault….. dus zo vreemd zal het niet zijn… en een consument die je wint voor je goedkopere product zal tegen de tijd dat het vervangen moet worden misschien wel voor het duurdere model kiezen omdat het goed bevalt.

  14. Begin vorig jaar de MacBook Air aangeschaft voor 975 euro. Met de clouddiensten van tegenwoordig heb ik genoeg aan 128 gb. Wat werkt dit een stuk fijner dan Windows wat ik al een paar jaar beu was.

    Verder een iPhone 7plus; de vrouw een iPhone SE en iPad Air.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.