Reacties voor: Apple laat je nu sneller geld toevoegen aan je Apple ID-account

Geen iTunes-kaart meer nodig
Je kan vanaf nu rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac het saldo van je Apple ID-account aanvullen. Het is dan niet meer nodig om een iTunes-kaart te kopen en de bijbehorende code in te vullen. Bovendien heeft deze nieuwe methode nog een aantal andere voordelen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Jammer dat Ideal nog steeds niet werkt.

  2. Dit had ik vorige week al ontdekt. Dacht dat dit al tijden zo was.

  3. Via de provider werkt alleen nog maar met KPN

  4. Kan iemand me uitleggen waarom je dit zou willen doen? Waarom eerst saldo toevoegen met een betaalmethode, zoals een creditcard, in plaats van gewoon rechtstreeks af te rekenen met een creditcard? Mis ik iets? Korting?

  5. Ik moet zeggen dat ik een ware Apple-fan ben en ik ben dan ook zeer tevreden met mijn iPad en iPhone! Ook vind ik de producten die Apple verkoopt en aankondigt vaak erg mooi en innovatief! Het enige waar ik vind dat ze inderdaad hopeloos mee achterlopen is het gebruiken van IDEAL om je iTunes-tegoed op te waarderen! Ik ga namelijk niet apart een creditcard nemen, zodat ik mijn tegoed kan opwaarderen, maar ik vind iTunes-kaarten halen ook wel heel irritant! Daarom hoop ik nog altijd dat Apple IDEAL een keer gaat toevoegen, ook omdat hier in Nederland vrijwel alles via IDEAL gaat.

  6. Ik heb geen enkele behoefte om Apple alvast 300 euro te geven als ik nog niet weet wat ik voor dat enorme bedrag ga kopen. Volgens mij hebben ze zelf al genoeg cash in kas. En bovendien, kun je die 300 euro ook weer terugbetaald krijgen?

  7. @Frank: PayPal!!

  8. Nou, ik haal gewoon wel de iTunes kaarten met 10 tot 20% korting. Makkelijk verdiend toch😊

  9. Suf dat:
    – het minimumbedrag € 25,- is
    – iDeal nog steeds niet werkt

  10. @Maarten: Dat was inderdaad ook het eerste wat ik me afvroeg. Het is moeilijk doen, terwijl het ook gemakkelijk kan.

  11. IDeal.

    Meer hoef ik niet te zeggen. Te achterlijk dat het er niet is. Bla bla geen klanten te klein Amerikaans bedrijf bla bla crap The shit. Dit is gewoon niet te verklaren de geld wolven die de betaling manieren niet regelen aaaah

  12. Ik kan in België zelfs nog steeds geen paypal toevoegen als betaalmiddel. Twee factor verificatie staat aan maar nergens vind ik de optie. Niet in itunes of instellingen bij iCloud en niet op de Apple ID website. Heel raar want het zou al sinds een jaar kunnen. Iemand die me kan helpen?

  13. Ik kan, als ik PayPal als betaalmethode wil kiezen, alleen via creditkaart bij PayPal betalen (heb en wil ik niet). De optie, dat PayPal het direkt regelt via mijn bankrekening, kan bij eBay en MarktPlaats bijvoorbeeld wél, maar bij iTunes krijg ik, na inloggen bij PayPal alléén de optie ‘creditkaart’.

    En inderdaad, hoog tijd voor iDeal!

  14. Gaat als gezinshoofd dan ook je apple music abonnement van dit bedrag af iemand al geprobeerd?
    Ik ga wisselen van bank en als ik dan vooraf voor een paar maanden geld toevoeg weet ik zeker dat alles goed verloopt!

  15. Kan ik nu ook voor een account in een andere regio opwaarderen? In indonesie kennen ze bijvoorbeeld geen kaarten, kan ik geen creditkaart gebruiken omdat niet van daar en zijn er alleen schimmige websites waar ik een code kan kopen.

  16. IDeal ! En anders maar niet.
    Ik heb geen creditcard en ik wil ook geen creditcard.

  17. @San: ja daar heb ik weleens over gehoord, maar dat lijkt mij ook te omslachtig. Ik wil gewoon via IDEAL kunnen betalen en tot die tijd, blijf ik het gewoon via de iTunes-kaarten doen! Maar toch bedankt voor de tip!😉

  18. Oeps , ik zie deze optie niet staan. Misschien niet geldig voor België .

  19. Voor iTunes kaarten hoef je tegenwoordig ook niet meer de deur uit. Via de Hema site kun je ze gewoon digitaal kopen en dat werkt super en snel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.