Reacties voor: Apple organiseert gratis Hour of Code-workshops in de Apple Store

Apple organiseert van 5 t/m 11 december gratis Hour of Code-workshops in de Apple Stores wereldwijd. Kinderen leren er in een uurtje programmeren met Swift Playgrounds.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Leuke opleiding, en daarna gaan ze je leeg plukken als kleine ontwikkelaar. 30% – zorgen dat je app doet wat wij zeggen – en bijwerken anders gooi ik hem uit de store.

  2. Origineel geplaatst door Henk
    Leuke opleiding, en daarna gaan ze je leeg plukken als kleine ontwikkelaar. 30% – zorgen dat je app doet wat wij zeggen – en bijwerken anders gooi ik hem uit de store.

    Wow, heeft Apple je mishandeld?

  3. @Henk: Verder alles goed?

  4. Origineel geplaatst door Henk
    Leuke opleiding, en daarna gaan ze je leeg plukken als kleine ontwikkelaar. 30% – zorgen dat je app doet wat wij zeggen – en bijwerken anders gooi ik hem uit de store.

    Origineel geplaatst door Evad1st
    Wow, heeft Apple je mishandeld?

    Mij niet maar diverse vrienden die app ontwikkelaar waren wel, praat maar een met een kleine ontwikkelaar dan begrijp je het.

  5. Origineel geplaatst door Ronald
    @Henk: Verder alles goed?

    Met mij wel, met diverse kleine app ontwikkelaars niet. Die hebben geïnvesteerd, geholpen de app store groot te maken en komen berooid uit.

  6. Er is inderdaad een flink (perceptie) probleem tussen Apple en kleine ontwikkelaars.
    90% van de verdiensten wordt door 15% van de developers gegenereerd en als je daar toevallig buiten valt heb je pech en verdien je nagenoeg niks.
    De zichtbaarheid van jouw ene app in de App Store is nagenoeg nihil.
    Daar zou een oplossing voor komen, en de App Store zou een grote redesign krijgen. Onder leiding van Phil Schiller zouden verbeteringen worden doorgevoerd. Maar deze werkgroep heeft vooral ingezet op gesponsorde zoekresultaten.
    Dat betekent dat rijke bedrijven hoger eindigen wat het kip-ei probleem alleen maar erger maakt.
    Kortom het is leuk om kleine developers te werven, maar geef ze dan ook een redelijke kans van slagen. Anders wordt een speelse benadering al snel een soort financiële kinderlokkerij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.