Reacties voor: ‘Apple’s hoofdtelefoon bedien je met veegbewegingen die altijd werken’

Apple werkt al een tijdje aan een eigen high-end hoofdtelefoon, maar hoe ga je deze bedienen? Apple werkt mogelijk aan een uniek systeem met veegbewegingen, die zelfs werken als je hoofdtelefoon gedraaid draagt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Leuk, maar dit zal de koptelefoon onnodig duurder maken, terwijl dit niet nodig is.
    mijn Parrot Zik kan je ook met vingers op de zijcup besturen, niks nieuws.

    Maar ik hoop meer dat deze totaal niet op de huidige Beats lijken 🙂

  2. Zullen we nou eens stoppen met die gekkigheid: “Apple werkt mogelijk aan een uniek systeem met veegbewegingen…” Wat er allemaal mogelijk is dat zien we dan wel als dat ding aangekondigd is, in de winkel ligt en ook getest is. Al die flauwekul met vooraankondigingen! Jullie zijn toch geen verkoopkantoor van Apple? Bovendien zijn die veegbewegingen helemaal niet uniek, andere merken hebben dit allang.

  3. Origineel geplaatst door Kees
    Zullen we nou eens stoppen met die gekkigheid: “Apple werkt mogelijk aan een uniek systeem met veegbewegingen…” Wat er allemaal mogelijk is dat zien we dan wel als dat ding aangekondigd is, in de winkel ligt en ook getest is. Al die flauwekul met vooraankondigingen! Jullie zijn toch geen verkoopkantoor van Apple? Bovendien zijn die veegbewegingen helemaal niet uniek, andere merken hebben dit allang.

    Nou, valt op zich mee. Als het ding niet onnodig duur wordt is het een fijn ding. De nieuwe beats ook: die gaat uit als je hem dicht klapt. Van die handige slimme dingen. Ik houd er van.

  4. Waar kan ik deze nu kopen dan?

  5. Ik heb een Sennheiser PXC550 en die werkt ook met veeg bediening op de oorschelp, dus dat op zich is niks nieuws. Ik lees ook in de comments dat er andere merken werken middels veeg bediening. Als je de koptelefoon andersom, dus heb de verbinding tussen beiden schelpen in de nek draagt kan ik me voorstellen dat het fijn is dat de veeg beweging omgedraaid wordt. Maar wat als je op de bank of in bed ligt? Ik zou het niet fijn vinden als ik dan mijn veeg beweging, terwijl de koptelefoon met band op mijn hoofd ligt, ineens 45° moet draaien. Dan wordt nummer vooruit/achteruit ineens volume op/neer. Nee, ondanks dat ik grote  fan ben hoeft dit van mij niet. Ik draag de koptelefoon toch altijd boven op m’n hoofd en de veeg bewegingen mogen blijven zoals ze zijn. Daarnaast gaat ook de PXC550 uit als je hem opvouwt.

  6. Slim Tom! Idd wat als je hem normaal draagt maar zelf ligt. Wie weet lost Apple ook dat op. Of het wordt zo ingewikkeld dat ze het weer afblazen, net als bij het oplaadmatje. Op zich prima idee een Apple headphone, mits het geluid niets, maar dan ook helemaal niets op die boem boem Beats lijkt, maar een écht goed geluid geeft, zoiets als Bose of Sennheiser.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.