Reacties voor: Apple-historie: Siri bestaat eigenlijk al bijna 10 jaar

Siri bestaat 5 jaar en daarom blikken we terug op het ontstaan van Apple's digitale assistent. Wie zijn de mensen die Siri bedacht hebben?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. En na zoveel jaar werkt het nog steeds niet naar behoren. Al een geprobeerd Hé Siri te configureren? Hahahaha 4s lukte t niet en nu op de ipad pro nog steeds niet. Er is nog een lange weg te gaan, bij dicteren wil je soms niet weten wat ze ervan maakt. Dragon dict is qua herkenning vele jaren verder.

  2. Bij mij werkt hè Siri anders goed op de iPhone 7+ (en voorheen op mijn 6s en iPad pro 9.7). Zelf gebruik ik het meestal in de auto en werkt het prima om te reageren op berichten.

  3. Origineel geplaatst door Brian de Graaf
    Bij mij werkt hè Siri anders goed op de iPhone 7+ (en voorheen op mijn 6s en iPad pro 9.7). Zelf gebruik ik het meestal in de auto en werkt het prima om te reageren op berichten.

    Bij mij werkt het ook super
    Doe er heel veel mee
    Ook handig met Hue verlichting

  4. Tja voor mij is het nutteloos. Google doet het wat dat betreft stukken beter maar ja.., een beetje privacy is ook wel zo prettig! Al weet ik dat dat anno 2016 een illusie is.

  5. Voor mij ook totaal nutteloos. De wekker zetten lukt nog. Maar iets complexer? Nee danku. Vraag ik de route naar een winkelcentrum in de buurt dan krijg ik een bestemming in Nieuw-Zeeland te zien. Een afspraak inplannen of een herinnering instellen is zo frustrerend dat ik liever typ. Ik heb echt de indruk dat Siri dommer wordt met de jaren. Jammer dat Viv in handen is van samsung.

  6. Zonde dat er in 10 jaar tijd eigenlijk geen enkele reet veranderd is!

  7. Werkt inderdaad slecht. Configureren is een kwestie van de (zeer) lange adem. Eenmaal aan de oplader reageert hij zeer slecht op ‘Hey Siri’. Het is misschien in 2 op de 10 keer raak. Dat schiet dus niet op. Het rare is dat het in de begintijd wel een stuk beter ging. De tijd dus dat je niet hoefde te configureren. Toen reageerde hij misschien in 8 op de 10 gevallen op je.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.