Reacties voor: Apple hint naar nieuwe hardware op 8 december

Apple lijkt nog niet helemaal klaar met 2020. In een memo aan serviceproviders wordt de indruk gewekt dat er op 8 december een hardware-aankondiging aankomt. Ze moeten zich "voorbereiden op nieuwe product SKU's".
Lees het complete artikel → Apple hint naar nieuwe hardware op 8 december
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Kom maar op met de volgende generatie AppleTV die Dolby Atmos content on the fly kan omzetten naar 3D gepositioneerde audio op meerdere Airpods pro! Met ultrawideband en extra rekenkracht moet dit prima kunnen.

  2. AirTag

  3. De iPod sokken waren wel het grappigste product van Apple ooit. En zoveel mensen betaalden een fors bedrag om ze in alle kleuren te kopen 😅

  4. Als het Airtags zijn dan hoop ik dat Apple er genoeg op stock heeft en niet zoals nu de MagSafe wallets

  5. Ik denk zelf aan een update van de MacBook Pro met 16 inch scherm. Het huidige model met nieuwe Intel-processoren, in afwachting van het nieuwe model met M1 processor. Die zien we waarschijnlijk pas in het tweede of derde kwartaal. Nu een nieuwe Apple TV uitbrengen zal ik gek vinden. AirTags zal kunnen, maar dat lijkt mij niet waarschijnlijk. Daarvoor hoef je geen memo te verspreiden met info over Apple Care.

  6. (Red.) Dit artikel is bijgewerkt met het nieuwste gerucht.

  7. De allerlaatste Apple TV misschien wel.
    Over 3 jaar wordt het een console met een M chip die vele malen beter presteert dan de PS5/Xbox. #waaromniet/alleskan

  8. Dit gerucht is alweer tegengesproken, zie 9to5Mac.

  9. Jarenlang veel plezier gehad van mijn apple tv 3. Dat was nog eens een goede prijs (€79,00). Maar de apple tv is te duur geworden en voor mij ook overbodig geworden. Om mijn films te kunnen kijken is de apple tv app op mijn Samsung tv voldoende.

  10. Maar waarom dan een update ? Apple wijzigt niet zo maar de hardware als daar niet ook een goede functionele reden achter zit….

  11. Ik hoop Apple TV met de functie om 2 HomePods voor en 2 mini’s achter surround te maken.

  12. Origineel geplaatst door Rv
    Jarenlang veel plezier gehad van mijn apple tv 3. Dat was nog eens een goede prijs (€79,00). Maar de apple tv is te duur geworden en voor mij ook overbodig geworden. Om mijn films te kunnen kijken is de apple tv app op mijn Samsung tv voldoende.

    Hier hetzelfde! Sinds een jaar staat mijn AppleTV alleen nog maar af en toe een update te draaien, maar wordt niet meer echt gebruikt. Belangrijkste wat ie nu nog doet is “Woninghub” zijn. 😒

  13. Origineel geplaatst door Flitsje
    Maar waarom dan een update ? Apple wijzigt niet zo maar de hardware als daar niet ook een goede functionele reden achter zit….

    Misschien gaan ze hem meer als game console inzetten

  14. @Rob: Nou……. gezien de prijs voering van Apple en het feit dat je qua performance niet alles moet geloven wat hier verkondigd wordt, zou ik geen con,sole verwachten.
    Een Sony PS5 all digital kost 399 euro. Denk je werkelijk dat Apple ooit voor die prijs een console gaat/kan uitbrengen?
    Daarnaast, denk je dat spel makers zich gaan binden aan de wurgconstructies die Apple oplegt aan software aanbieders?
    Nee? Dacht het ook niet.
    Hooguit kunnen ze een overpriced variant van de Nintendo Switch op de markt brengen.

  15. Origineel geplaatst door Philip
    Ik hoop Apple TV met de functie om 2 HomePods voor en 2 mini’s achter surround te maken.

    Dan mis je er nog altijd eentje. om surround te kunnen weergeven heb je 5 speakers nodig, 3 voor (links, center en rechts) en dan links en rechts achter. Dus al zou Apple van de Homepod een surround setup willen introduceren zal je er nog altijd een extra Homepod bij moeten aanschaffen

  16. Het zou mooi zijn als we nou eindelijk die stand alone Smart Keyboard met TouchBar krijgen.

    We hebben er nu al zo lang op moeten wachten. Het wordt hoogtijd dat desktopgebruikers nu ook eindelijk gebruik kunnen maken van de voordelen die macbookgebruikers al tijden hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.