Reacties voor: Apple werkt met Hertz aan zelfrijdende auto’s

Apple gaat samenwerken met Hertz om zelfrijdende auto's te testen op de openbare weg. Beleggers hopen dat er een diepgaandere samenwerking achter zit.
Lees het complete artikel → Apple werkt met Hertz aan zelfrijdende auto’s
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Heb ooit eens een artikel gelezen waarin men denkt dat we auto’s on-demand gaan huren ipv auto’s te kopen. Wij gebruiken de wagen maar 5% van den tijd! De rest staat die maar te staan. Dit zou de eerste stap in die richting kunnen betekenen.

  2. Dik. Ik heb al upgrade vanuit AMEX platinum. Dus dat is zelfrijdend vanaf de achterbank gok ik. Cant wait

  3. Ha! De Lexus RX450, die verrassend goed off road rijdt (vlg 5th Gear)! Goeie keus om zelfrijdende autosystemen mee te testen, kan je tenminste af en toe een bochtje mee missen.

  4. Als je een auto nodig hebt, zeg je tegen Siri: stuur me een auto over 30 minuten. Die komt léég aanrijden. En als die er is, waarschuwt ze even: ‘de auto staat voor!’

  5. @Macaanzee: Te vaak naar Knightrider gekeken zeker? “Kitt, pick me up at the front door” 😂

    Dream on, zeker hier in Europa is het wegennet veel te gefragmenteerd en de groepen weggebruikers te divers om volledig autonoom rijden op ook maar enigszins korte termijn mogelijk te maken.
    Als het al ooit gaat gebeuren, acceptatie is een aspect dat door de utopisten gemakshalve vergeten wordt. Kijk maar naar hoe weinig mensen hier zelfs maar schakelen, koppelen of de snelheid regelen aan (de electronica in) de auto zelf durven over te laten en hoe lang dat technisch wél al mogelijk is …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.