Reacties voor: Apple herdenkt Nelson Mandela op homepage

Apple heeft de normale homepage ingeruild voor een herdenkingsportret van Nelson Mandela, voormalig president van Zuid-Afrika en strijder tegen apartheid.
Lees het complete artikel → Apple herdenkt Nelson Mandela op homepage
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Iphine 6 met nelson mandela achtergrond xd
    En ipv het apple logo dat van nelson 😉

  2. Prachtig.

  3. chapeau van Apple

  4. Requiescat in pace Madiba. Dank aan Apple en de redactie om hier aandacht aan te besteden.

  5. @Timosha: precies!

  6. Kippenvel.

  7. Tja was de mensheid maar vaker zo nobel en oprecht en hadden ze maar een lie and let live mentaliteit! In realiteit stimuleren we vaker bewust of onbewust een kill OR be killed mentaliteit vrees ik!! Gisteren hoor ik nog een leerling op hbo deeltijd zeggen de dagen dat zij hier kan zijn ervaart zij als een genot! Eindelijk gewoon aanwezig zijn kennis na streven en niet dat gedrukte gevoel die drang dat iedereen op de werkvloer een potentieel concurrent is! Kwalijke zaak dat we met een snelvaart als wereld daar naar toe willen! En ja willen zeg ik gezien ik vandaag za in de supermarkt ook zo’n mentaliteit tegen kwam. Er is volop alle schrappen staan bom vol! En toch dringen mensen douwend ze elkaar weg en gunnen ze elkaar geen ruimte. Moeders die hun kinder kruiwagens over tegen aan duwen en verwachten dat de rest uit de weg springt! Oh oh wij verdienen het niet dat zo’n geweldige man ons leven heeft verrijkt. Maar goed ik zal rustig afwachten m’n beste been voorzetten en kijken wat de wereld doet met de gedachte. Van deze bijzondere man. ?!

  8. Mooi teken!

  9. Mooi gebaar van Apple!

  10. Mooi gebaar, maar de man was geen heilige. Ga je maar eens verdiepen. Nou wil ik verder geen discussie aanslingeren, maar er is een verschil tussen Chineesjes die je iPhone bouwen onder discutabele omstandigheden (aan jou de keuze of je je daar schuldig bij voelt) of Mandela de handpop. Die ook niet hele schone handen had. Maar misschien is het cirkeltje wel rond zo. Ik gun de man het paradijs in het hiernamaals. Maar hem eren als een soort God. Mjah.

  11. Origineel geplaatst door le0
    Maar hem eren als een soort God. Mjah.

    Mjah. Dan zeggen we toch in zijn eigen taal: “Nkosi Sikelel’ iMadiba”.

  12. Mooi gebaar van Apple voor altijd mijn merk 🙂

  13. Onbegrijpelijk dat Apple dat doet, wat is de relatie tussen Apple en Nelson Mandela ? Helemaal niets. Het is mogelijk met goede bedoelingen maar komt over als een PR stunt en waarom ? om meer mensen aan Apple te binden en meer te verkopen. Schande !

  14. Ook apple.nl doet mee btw;-)

    Mooi gebaar! Echt super! Kippenvel!

  15. @le0: De man was inderdaad geen heilige in zijn jonge jaren. Maar het gaat juist om de weg die hij daarna is ingeslagen toen hij zich daarvan bewust werd. En DAT is de Mandela die men eert. En hij heeft zijn fouten dan ook MEER dan goed gemaakt. Ik denk niet dat jij helemaal beseft wat Zuid-Afrika heeft moeten doorstaan…

  16. Bijzonder ongeloofwaardig. Toen ze dit bij Steve Jobs deden was het logisch, er was een relatie tussen Apple en de overledene. Nu is het puur en alleen uit marketingmotieven. Walgelijk.

    (ik zie nu dat Enrik Rosenhaeger dit ook al heeft gezegd. Helemaal mee eens dus)

  17. @Martin: Eens, bah! Helemaal met je eens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.