Reacties voor: Apple verwelkomt Beats officieel

Apple heeft Beats Music en Beats Electronics officieel verwelkomd op een nieuwe webpagina op de Apple-hoofdwebsite.
Lees het complete artikel → Apple verwelkomt Beats officieel
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Wat ik nooit zal begrijpen is dat bij een overname er altijd ontslagen vallen bij het overgenomen bedrijf, terwijl hier de specialisten zitten, zo ook bij Beats. Apple medewerkers hebben geen brood gegeten van die producten en lijken mij niet de juiste personen voor deze producten.

    Off topic# wat heeft Cut the rope in hemelsnaam als gerelateerd bericht met Apple verwerlkomt Beats ….. Te maken. Structuur foutje in de nieuwe site opbouw?

  2. Welkom, met uitzondering van diegene die ontslagen worden, bij de familie. Had het moeten zijn

  3. @@rno: is dat niet een beetje overdreven? Een reorganisatie is heel normaal bij een overname?

  4. De mensen die ontslagen zijn zullen huis wel een mooi zakcentje hebben mee gekregen

  5. @ed: eeehhhhhh, nee.
    Het ontslag zal vast weer bij het “werkvolk” vallen.

  6. @De gewone man: De ontslagen zullen waarschijnlijk vooral vallen onder de mensen die financiën regelen, pr etc. Deze mensen heeft Apple zelf al in huis, ik denk niet dat er veel ontslagen zullen vallen onder de engineers.

  7. Wat ik niet snap is dat Apple geen premium merk heeft overgekocht, maar een merk dat onder vele muziek-liefhebbers wordt uitgespuugd door de matige en zwaar overpriced hardware.

    Ben benieuwd hoe Apple dit gaat gebruiken, want volgens mij zijn de standaard Earpods al beter dan een gemiddelde Beats koptelefoon.

  8. Origineel geplaatst door Martijn: Wat ik niet snap is dat Apple geen premium merk heeft overgekocht, maar een merk dat onder vele muziek-liefhebbers wordt uitgespuugd door de matige en zwaar overpriced hardware.

    Ben benieuwd hoe Apple dit gaat gebruiken, want volgens mij zijn de standaard Earpods al beter dan een gemiddelde Beats koptelefoon.

    Dat lijkt maar zo, ga naar de applestore heb je een iPhone? Haal het hoesje eraf, pakt draadje van de iPod stop hem in je iPhone en luister naar je eigen muziek.
    Pak de studio of solo2

  9. Origineel geplaatst door Barend
    De mensen die ontslagen zijn zullen huis wel een mooi zakcentje hebben mee gekregen

    En wat heb je daar aan? Dat is zeer tijdelijk ff leuk! Je bent je baan kwijt, je vaste inkomen… Zit je dan met je vaste lasten! Hopelijk vinden die mensen snel weer een baan

  10. Origineel geplaatst door Just Goossens

    Origineel geplaatst door Martijn: Wat ik niet snap is dat Apple geen premium merk heeft overgekocht, maar een merk dat onder vele muziek-liefhebbers wordt uitgespuugd door de matige en zwaar overpriced hardware.Ben benieuwd hoe Apple dit gaat gebruiken, want volgens mij zijn de standaard Earpods al beter dan een gemiddelde Beats koptelefoon.

    Dat lijkt maar zo, ga naar de applestore heb je een iPhone? Haal het hoesje eraf, pakt draadje van de iPod stop hem in je iPhone en luister naar je eigen muziek.
    Pak de studio of solo2

    Ik pak de Studio of Solo2 helemaal niet. Uit nieuwsgierigheid weleens beluisterd, maar voor die prijs heb je koptelefoons die echt een heel stuk beter zijn 🙂 Bij Beats betaal je (nog meer dan bij sommige andere merken) vooral voor de naam en voor het feit dat ze gratis koptelefoons aan voetballers geven.

  11. @martijn
    Ik denk dat je ze nog eens moet proberen. De studio van de laatste generatie is wel echt prima hoor.
    Dan sla je met je earpods opmerking wel een flater hoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.