Reacties voor: Apple heeft TIFF-lek toch al gedicht?

Volgens berichten op Hackint0sh zijn recent aangeschafte iPhones op dit moment alleen nog met AppSnapp en andere hackmethoden te kraken als de oude firmware wordt teruggezet.
Lees het complete artikel → Apple heeft TIFF-lek toch al gedicht?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Betekent dit dat wanneer je update van 1.0.2. naar 1.1.1. ook deze problemen krijg?
    En zo ja, waar staat de oude 1.1.1. update file?

  2. Hallo mensen,

    vandaag een iphone gehaald bij de iphonestore in SanDiego. Het is er een met een serie nummer uit week 41, maar toch werkt de appsnap methode niet. Echter de oude methode (downgrade/upgrade) werkt (zoals hierboven vermeld) inderdaad wel (confirmed).

    bedankt iphoneclub!

  3. Is het bestand iphone1,1+1.1.1_3a109a_restore.ipsw hetzelfde als iPhone1,1_1.1.1_3A109a_Restore.ipsw? Zo niet, waar kan ik het bestand iphone1,1+1.1.1_3a109a_restore.ipsw vinden?

    Mijn ouders hebben zaterdag een iPhone voor me gekocht in de VS. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken met het unlocken, het serienummer is namelijk 7V743.

  4. Tuurlijk gaat dat lukken.
    de nieuwe firmwares is dit lek bij gedicht, echter de oude firmwares niet.

    Dus als jij een restore doet op je telefoon naar 1.1.1 (oude) dan is het lek nog niet gedicht, en zal de appsnap methode gewoon werken.

    Oude firmware zal nu wel over internet beginnen te rollen, als je een vertrouwens kwestie met een site hebt… je mag mij een mail sturen,
    kennyf@wanadoo.nl

    en als je bekend bent met usenet e.d. wil ik hem wel voor je online zetten. ik heb toevallig een week geleden mijn iphone van 1.0.2 naar 1.1.1 geupgrade (eerst virginized, toen restore, toen jailbrake, toen unlock.) en heb deze firmware (zo slim als ik ben :)) mooi naar m’n backup partitie gekopieerd, zodat itunes hem niet kan overschrijven o.i.d

    Mvg,

    Kenny

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.