Reacties voor: Apple heeft deal met vier Britse uitgevers

Apple heeft toch contracten gesloten met vier Britse uitgevers. Tegelijk met de lancering van iPad in Groot-Brittannië kunnen in dat land boeken worden gekocht in de iBookstore.
Lees het complete artikel → Apple heeft deal met vier Britse uitgevers
Elger van der Wel -

Reacties: 3 reacties

  1. Goed dat er in ieder geval al met sommige aanbieders een deal hebben. Jammer dat Apple zo eigenwijs is met dit soort dingen. Ik zou het bijvoorbeeld heel handig vinden wanneer Apple bijvoorbeeld samenwerkt met een bestaande ebook-verkoper, bijvoorbeeld hier met bol.com.

  2. Origineel geplaatst door Koenvdvoort
    Goed dat er in ieder geval al met sommige aanbieders een deal hebben. Jammer dat Apple zo eigenwijs is met dit soort dingen. Ik zou het bijvoorbeeld heel handig vinden wanneer Apple bijvoorbeeld samenwerkt met een bestaande ebook-verkoper, bijvoorbeeld hier met bol.com.

    In jou voorbeeld krijgt dus de uitgever een deel bol.com een deel en apple een deel.

    Dan worden de boeken dus onnodig duur.

  3. Het mooiste is als er in Nederland veel Nederlandse uitgevers komen, ik denk dat dat op den duur wel zal gebeuren maar in het begin zullen het vooral kleine uitgeverijen zijn gok ik, zoals er nu bij movels.eu zitten.
    Wat mij het chills’t lijkt is als er in Nederland ook snel Penguin boeken komen aangezien dat handig kan zijn voor school. Als laatste uitweg kun je natuurlijk altijd een US account maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.