Reacties voor: Apple heeft de dunste

Apple heeft een zaak in de UK gewonnen over de vraag wie de dunste smartphone heeft. Samsung beweerde dat de Galaxy S II dunner is, maar die heeft behoorlijke uitsteeksels, bepaalde een officiële instantie.
Lees het complete artikel → Apple heeft de dunste
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Is er geen kleuterjuf die deze heren, kindjes, even op hun plek kan zetten. Dit kinderachtige gedoe altijd maar weer. Alsof mensen een smartphone niet kopen infra deze 2mm te dik is. Zoals ook bij de consoles gaat het om de functionaliteit en kwaliteit.

  2. Een met Jeff; dit begint nu echt kinderachtige vormen aan te nemen! Belachelijke discussies over 0,2 mm

  3. Wat een kat en muis spel is dit geworden. Volgens mij gaat dit voor 1 bedrijf zeer slecht uitdraaien ofwel maken ze er een 50/50 zaak van

  4. Het zit samsung ook niet mee hé!
    Ook hier krijgen ze al geen gelijk. Beetje kinderachtig maar dan moet je maar extra goed nadenken wanneer je overal gaat roepen dat je de dunste smartfoon hebt.

  5. Ik bekijk het positief…. Veel mensen hebben hierdoor werk…
    (geen wonder dat het gerechtelijk systeem zoveel achterstand heeft, als ze zich moeten bezig houden zulke zaken….)

  6. De bedrijfswereld + marketing is een spel.
    Deze jongens spelen het spel.
    Het gaat om miljarden euro’s.

    Dit is dan ook niet kinderachtig, maar gewoon de keiharde wereld.

    typisch voorbeeldje van: “don’t hate the players, hate the game”.

    @HIphone: De slogan “dunste smartphone ter wereld” is vrij belangrijk en niet belachelijk.
    Mensen zijn nu eenmaal beperkt. En zo’n uitspraak kan een groot deel van consumenten lokken die een dunne telefoon belangrijk vinden. Ook zijn er ook veel mensen die willen dat ze kunnen zeggen: ik heb de dunste smartphone op de markt.

    Klinkt stom voor normale mensen. Maar dit is toch echt een groot deel van je doelgroep.

  7. Jeetje deze onzin gaat wel erg ver hoor. De dunste. De langste de kortste De grootste. Lijkt wel of hier andere zaken spelen. Kortom. Onzin

  8. En ik heb de grootste haha

  9. Apple begint mij steeds meer te irriteren!

  10. Loopt er ook een recht aak in Noord-Korea! Kan me niet voorstellen, zal wel Zuid

  11. Hier zitten duidelijk weinig zelfstandigen…

  12. Noord-Korea? Hebben ze daar uberhaupt wel smartphones?

  13. @Martin: Het is niet Apple die hier moeilijk doet het is Samsung want zij zijn/waren het niet eens met de slogan van Apple en niet andersom!!

  14. Beetje tegenstrijdige actie van Apple. Ze willen wel beweren dat ze de dunste smartphone hebben, anders zouden ze samsung niet aanklagen. Maar anderzijds geven ze aan dat ze hierin niet geïnteresseerd omdat ze gaan voor een goede beleving van het toestel.

    Duidelijk gevalletje van concurrentie dwarsbomen.

  15. Wat een kleuters!!!!!!

  16. Prachtig altijd. word Apple ùberhaut nog vergeleken met Samsung ik vind het echt 2 verschillende uiteinden.

    Samsung -Zoveel mogelijk phone maken en op iedere markt willen scoren alleen hierdoor toch alles net niet op een rij.

    Apple – zorgt gewoon voor een paar modellen ( 1 per jaar vaak) en richt zich hierop zonder de prijs in het achter hoofd wilt iedereen er een

  17. Ik heb altijd begrepen dat het niet uitmaakt of je de grootste,dikste,langste of dunste hebt maar dat het gaat om wat je ermee doet…. 😉

    En verder zal het me worst zijn of de ene 0,2 millimeter dikker of dunner is het gaat mij om de binnenkant van de smarthphone en het gebruiksgemak.

  18. ‘T is al ver gekomen .

  19. iPhone moet niks te maken willen hebben met dat plasticen gedrocht van Samsung!

  20. Wat kinderachtig dat er mensen zijn die Apple en Samsung kinderachtig vinden. Nu zullen er ook vast wel weer mensen zo kinderachtig zijn dat ze mijn opmerking kinderachtig vinden 😉

  21. @krijn: heb jij een smartfoon ja 😛

  22. Zo is dat!!
    Vroeger maakten de mannen ruzie om de dikste en de grootste, dus dit geëmmer komt me bekend voor…
    Al ben ik het wel eens met m’n voorganger; men wil gewoon kunnen zeggen ‘ik heb de dunste smartphone’ zo werkt dat nou een maal…

    Lekker hoor, je druk maken om millimeters 😉

  23. @Martin: Dat vind ik een beetje een domme uitspraak…
    Samsung doet al vanaf het moment dat de eerste iphone sucses had, niks anders dan het ding zo goed mogelijk te kopieren. Een collega kocht deze week een galaxy, nou zelfs de verpakking is exact het zelfde! Ik vind het echt een beetje zielig… Hoe trots moet je zijn als bedrijf als je zelf totaal niks origineels kunt verzinnen en je gewoon duidelijk kopieen produceert van een toestel en zelfs de verpakkingsmethode van een sucsesvolle concurent. knap hoor…
    een goed bedrijf heb je dan. En dan wel in tv spots net doen alsof je iets geweldigs hebt uitgevonden. Ik vind het een beetje naief allemaal. ik kan me heel goed voorstellen dat Apple er schoon genoeg van heeft en ze nu gewoon de volle laag geeft. Go Apple! Laat ze zelf wat verzinnen!

  24. @Jochem: Dude, lezen is lastig he!
    Apple heeft die slogan, maar Samsung was het er niet mee eens en beweerde dat hun smartphone dunner was dus werd de ASA erbij gehaald.
    En Apple klaagt Samsung daar helemaal niet voor aan want dat is niet eens nodig, simpelweg omdat de iPhone dunner is dan de Galaxy S II.

  25. Wat een kinderachtige kleinzieligheid. Helaas gesteund door sommige iApostelen die het belangrijk vinden dat hun mobieltje 2 mm dunner is dan die van de buurman.

  26. @Herman: Ik lees hier nergens dat ook aar 1 iemand het belangrijk vind?

  27. Origineel geplaatst door Martin
    Apple begint mij steeds meer te irriteren!

    Artikel wel gelezen?

  28. Origineel geplaatst door Jeff
    Is er geen kleuterjuf die deze heren, kindjes, even op hun plek kan zetten. Dit kinderachtige gedoe altijd maar weer. Alsof mensen een smartphone niet kopen infra deze 2mm te dik is. Zoals ook bij de consoles gaat het om de functionaliteit en kwaliteit.

    Origineel geplaatst door HIphone
    Een met Jeff; dit begint nu echt kinderachtige vormen aan te nemen! Belachelijke discussies over 0,2 mm

    Origineel geplaatst door whitte(wolf)
    Ik heb altijd begrepen dat het niet uitmaakt of je de grootste,dikste,langste of dunste hebt maar dat het gaat om wat je ermee doet…. En verder zal het me worst zijn of de ene 0,2 millimeter dikker of dunner is het gaat mij om de binnenkant van de smarthphone en het gebruiksgemak.

    Origineel geplaatst door Herman
    Wat een kinderachtige kleinzieligheid. Helaas gesteund door sommige iApostelen die het belangrijk vinden dat hun mobieltje 2 mm dunner is dan die van de buurman.

    Waar komt die 0,2 of 2mm vandaan?

  29. DIKKE … – voor samsung 🙂

  30. Even voor Samsung .. : WHAHAHAhahahahahhahaha !
    Losers!.

    Oke dank u, dat wilde ik even kwijt.

  31. Hoe triest om daarover te discuseren zeg. Beetje triest van Apple als je een goede naam hebt. Gebruik je centen maar aan de bugs die er vast weer komen bij de nieuwe iPhone!

  32. Origineel geplaatst door Jeff
    Is er geen kleuterjuf die deze heren, kindjes, even op hun plek kan zetten. Dit kinderachtige gedoe altijd maar weer. Alsof mensen een smartphone niet kopen infra deze 2mm te dik is. Zoals ook bij de consoles gaat het om de functionaliteit en kwaliteit.

    Hier sluit ik mij helemaal bij aan. De discussie dat de toestellen teveel op elkaar leken, zowel hardware als interface, ging nog ergens over. (Hoewel dat ook al vee lte snel geneuzel werd over hoe snel je door de foto’s kon bladeren etc). Maar dit is gewoon pesterij en PR.

  33. Ik heb een kleintje, maar wel een grote auto. 😀

    Wat een onzinnigheid is dit toch allemaal. Apple is er echt op uit imagoschade op te lopen door dit soort kolder.

  34. Ze beginnen steeds meer op kleuters te lijken
    “Beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert”

  35. Ik heb beide toestellen, de iPhone 4 en de Samsung Galaxy II . . . de Galaxy voelt echt wel dunner ( en zeker lichter ) aan in mijn broekzak dan de iPhone 4. het iets dikkere stukje onderaan de Samsung voel je amper. Op media gebied overtreft de Galaxy de iPhone ( voorlopig ) aan alle kanten, ik zeg voorlopig want ik kijk al uit naar de iPhone 5 die er aan komt op 21 oktober. Met dit soort toestellen is het toch steeds haasje over . . . we kunnen er als consument alleen maar van genieten . . . maw . . . bekijk het positief . . . 🙂

  36. @Francis: Goh das ook niet zo moeilijk als je een recentere telefoon vergelijkt met een telefoon die ruim een jaar oud is. Daarnaast werkt een Iphone 3G en 3GS nu nog steeds echt perfect en stabiel en merk je niet eens dat het outdated is als je hem naast wat huidige telefoons neer zet.

    Dus vind gewoon dat Apple geweldige kwaliteit levert, maar ook alles klopt met elkaar. Ik vind trouwens niet erg hoor dat bedrijven de toestellen qua functies opelkaar laat lijken, maar het probleem is voor Apple durfde niemand het aan om een toestel met alleen grote scherm en touchscreen keyboard te gebruiken en nu opeens heeft iedereen het, wat samsung nog erger maakt is dat hun toestel zowat identiek is aan een Apple, als ze nu net als HTC hun eigen stijl ontwikkelde dan was het toch weer heel anders geweest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.