Reacties voor: Apple Haarlem vanaf morgen weer geopend, maar alleen op afspraak

De Apple Store in Haarlem gaat vanaf woensdag 9 december weer open. De winkel ging een maand geleden op slot, maar opent nu weer de deuren om te winkelen op afspraak.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Goede zaak. Verplaats er is eentje naar het zuiden van het land of zo.

  2. @Patrik: …of Noorden, bijv Groningen

  3. Apple Haarlem gaat “tijdelijk” dicht ivm. de corona maatregelen (vanmiddag navraag gedaan). Andere winkels (in heel europa) zullen het winkelbeleid eveneens aanpassen naar alleen “snel ophalen” en geen shoppingsessies meer aanbieden.

    • @Nick: Ja, in sommige landen gaan ze ook over op alleen afhalen. Ik heb even gekeken, maar t/m 8 november kun je in Haarlem nog shoppingsessies doen. Daarna niet meer. Bij Apple Den Haag zijn ze al helemaal gestopt met shoppingsessies en pickups.

  4. Haarlem is meestal enorm druk, dus er moet heel wat gebeuren denk ik om voor altijd te sluiten.
    Dit zal inderdaad echt tijdelijk zijn.

    Ik liep er toevallig afgelopen week langs en het leek op straat wel theater om binnen te komen.
    Een bewaakster stond voor de deur mensen met zo’n thermometer op het voorhoofd de temperatuur te meten (wat toch een verkeerd beeld geeft trouwens).
    Dus niet vreemd ze nu verder dicht gaan.

  5. Dit is mijn Apple store…

  6. Origineel geplaatst door Flieps
    Dit is mijn Apple store…

    Dan kan jij nu wel vertellen waarom jullie dicht gaan?

  7. Of heeft het iets te maken met de voorbereiding van het event van 10 november? Maar dan zou je wel verwachten dat meerdere Apple stores even dicht zouden gaan.

  8. (Red.) De Apple Store in Haarlem gaat vanaf 9 december weer open. Het artikel is bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

  9. Hier is de store in Valencia enkel op afspraak losse verkoop kan maar controle met Koorts pistool handen ontsmetten en handschoenen. Aan en niet aanraken werkt perfect

  10. Origineel geplaatst door Flieps
    Dit is mijn Apple store…

    Origineel geplaatst door Merdera

    Dan kan jij nu wel vertellen waarom jullie dicht gaan?

    🙂 mijn berichtje had een link naar de online Apple Store, waar je al je producten kunt bestellen. Ik werk niet bij de Apple store.

    Behalve voor ondersteuning en reparatie kan ik me op dit moment echt niet voorstellen wat je in de Apple store te zoeken hebt. Vooral niet als er een rij staat voor de deur. Maar goed, dat begrijp ik ook niet voor de H&M, Bijenkorf en Zara, waar ook mensen voor in de rij gaan staan. Lekker gezellig….

  11. Weet iemand of je weer bijv in den haag naar binnenkan om producten te bekijken zonder shoppingsessie? Deze is namelijk niet te boeken. En in de FAQ staat: Kan ik in de Store zoeken naar producten? Kan ik producten uitproberen? Mag ik de Store wel in?
    A: In alle Apple Stores die volledig zijn heropend, kun je winkelen en producten zoeken en uitproberen.
    Ik zou namelijk de Apple hoesjes voor de iPhone 12 willen bekijken welke het beste is voor aankoop, de siliconen of de leren variant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.