Reacties voor: ‘Apple werkt aan eigen grafische chip voor iPhones’

Apple wil Imagination aan de kant zetten, het bedrijf dat jarenlang grafische chips (GPU's) voor de iPhone maakte. Ze zijn bezig met een eigen grafische chip voor de iPhone.

Reacties: 6 reacties

  1. Vooral benieuwd naar de performance.

  2. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Vooral benieuwd naar de performance.

    En de prijs…

  3. Nu hoop ik dat ze met hun eigen gpu AR mogelijk kunnen maken. Daarnaast zou het mooi zijn als ze hem ook compatible met mac kunnen maken. En dus het hele OS kunnen mergen zodat je iets als samsung dex station mogelijk kunnen maken 1 OS to rule them all.

  4. @Aeensing: Alsjeblieft niet, dan krijgen we net zoiets als Windows 10

  5. Dat is toch precies wat Trump wilde?

  6. Of… je doet alsof je een eigen chip aan het ontwikkelen bent en draait de duimschroeven aan bij je leveranciers… reken maar dat Apple nu leuke deals kan krijgen bij Imagination Technologies. Als je aandeel net met 70% is gekelderd dan doe je alles om Apple binnen boord te houden. Ene kant mooi dat Apple steeds meer technologie ‘in-house’ wil ontwikkelen en produceren maar één van Apple’s speciliteiten was altijd om fabrikanten tegen elkaar uit te spelen en de beste prijzen te bedingen. Maar de vraag of dit voor Apple voordeliger is en of dit goed uitpakt. Veel te klagen hadden ze toch niet over de GPU.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.