Reacties voor: Gerucht: ‘Apple wil geld steken in exclusieve podcasts’

In concurrentiestrijd tegen Spotify
Niet alleen Spotify ziet brood in podcasts. Ook Apple is van plan om geld te steken in exclusieve podcasts, die alleen via de Podcasts-app te beluisteren zijn. Dat zegt Bloomberg op basis van betrouwbare bronnen, waarna de beurskoers van Spotify prompt met bijna 3 procent zakte.

Reacties: 5 reacties

  1. Ze kunnen er beter eens voor zorgen dat er niet periodiek albums verdwijnen! Met name Best Of albums. Janet Jackson, Inner Circle maar ook verzamelalbums verdwijnen te pas en te onpas. Daar worden dan allemaal losse nummers voor in de plaats gezet.

    Iemand enig idee waarom Apple dit doet? Het is echt bloed irritant!

  2. “Wie aan podcasts denkt, denkt aan Apple” ?

    Bijzondere veronderstelling. Ik denk er juist niet aan. Denk dat podcast luisterend mens en Apple fan ziet dat ze daar te weinig in hebben geïnvesteerd. Er zijn inmiddels betere apps en betere netwerken. Natuurlijk hebben zij marktaandeel qua gebruikers, dat ontken ik niet.

  3. Origineel geplaatst door Ray
    Ze kunnen er beter eens voor zorgen dat er niet periodiek albums verdwijnen! Met name Best Of albums. Janet Jackson, Inner Circle maar ook verzamelalbums verdwijnen te pas en te onpas. Daar worden dan allemaal losse nummers voor in de plaats gezet.

    Iemand enig idee waarom Apple dit doet? Het is echt bloed irritant!

    Verzamel Cd rippen en klaar 😰🤣🤣 hoef je ook niet elke maand jaar in jaar uit te betalen!

  4. @Marc: Iets met appels en peren…

  5. Hier was ik al bang voor… zeer kwalijk.Apple, Spotify, Luninary, Stitcher e.a. maken met exclusieve podcasts de podcast kapot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.