Reacties voor: Zo probeert Apple te voorkomen dat fabrieksgeheimen uitlekken

Apple neemt steeds strengere maatregelen om te voorkomen dat er vroegtijdig geheimen over toekomstige iPhones uitlekken uit de fabrieken. Een nieuw achtergrondverhaal duikt in de wereld van Apple-geheimen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. De keerzijde is dat Apple nu veel eerder met nieuwtjes komt die pas een half jaar tot een jaar later op de markt verschijnen. Maar dan moet je zo lang wachten dat de nieuwigheid eraf lijkt en het toch alweer een beetje gedateerd voelt. Het mooiste is toch een brute nieuwe aankondiging op de Keynote die dezelfde avond te bestellen is maar dat zal Apple nooit meer lukken. Of alle Apple sites/apps zouden een rumor filter moeten hebben waardoor je wel nieuws kan meepakken maar nooit over mogelijke toekomstige zaken, dus ook geen Kuo leaks meer. Dan kan Apple nog wel verrassen.

  2. Toch mis ik de spanning en totale verrassing bij productaankondigingen van vroeger.

  3. Als ze nou gwn het spelletje meespelen en er zo nu en dan een paar fopdesigns uitgooien om de rumorwereld voor joker te zetten.
    Maar nee, er is intern dus al genoeg spanning tussen de jonge designers en de Board die alles tegenhoudt dus dan krijg je een soort politiestaat in een bedrijf.

    Steve was ook fel gekant tegen leaks maar ging er toch veel beter en relaxter mee om – des te knapper omdat het toen nog om drastischr vernieuwing ging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.