Reacties voor: Apple geeft werknemers 2 weken vrij om aan eigen projecten te werken

Apple geeft bepaalde medewerkers 2 weken vrij, zodat ze aan eigen projecten voor Apple kunnen werken. Dit beweert The Wall Street Journal.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Dus eigelijk thuis werken ?,

    Er zal vast in de kleine lettertjes staat wat je uitbrengt tijdens je dienstjaren gedeeld moet worden of in iedergeval door de werkgever gezien moet zijn?

    Thuis werken dus.

  2. Hehe @niets 🙂
    ‘ik heb in die twee weken een boomhut gemaakt, toen ik met m’n vrouw en kinderen op zon vakantie was’ 😀

  3. Klinkt nobel maar als je door de regels leest zie je dat het toch wel redelijk ook uit eigen belang is “aan eigen ideeën die Google wellicht van pas komen.” en “ideeën op touw te zetten die in de toekomst wellicht iets voor Apple kunnen betekenen.”

  4. Waarom wordt dit soort nieuws hier gepost?! Hetzelfde als de nieuwspost dat het retail personeel drie vrije dagen van Tim Cook krijgt. Who cares about the working conditions?!

  5. Wat een heerlijk oud-Hollandsche zeikmentaliteit weer hier. Ten eerste staat er “vrij van hun gebruikelijke werkzaamheden”, niet “vakantie”. Lezen!

    Ten tweede: Ja het is ook eigenbelang, uiteraard. Wat is daar mis mee? Ze kunnen 2 weken lang ongestoord creatief los gaan en daar plukt Apple dan ook weer vruchten van. Win-win situatie lijkt me, ik zou er blij mee zijn.

    @Trence: Er zijn nog meer mensen op deze planeet en sommigen daarvan vinden dit wél leuk om lezen. Niet zo miepen.

  6. @Trence: I care. Het is best leuk om meer van de achtergrond van Apple te lezen. Dit is tenslotte een Apple site die meer geeft dan alleen maar nieuwtjes over de producten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.