Apple geeft vrijdag ook in Nederland Black Friday-korting

Aanstaande vrijdag is het ook in Nederland Black Friday bij Apple. Apple geeft korting op diverse producten, waaronder veel accessoires.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

black friday nederlandBlack Friday is een uit Amerika overgewaaide traditie om vlak voor de feestdagen dure spullen in te slaan met flink wat korting. Amerikaanse winkelketens kunnen er niet onderuit om op Black Friday interessante koopjes aan te bieden. In Nederland doet de Apple Store sinds een paar jaar ook eraan mee. Weliswaar kun je er geen flatscreen tv’s kopen, maar de iMacs, Macbooks en diverse accessoires met korting vinden ook hier in Nederland gretig aftrek. Ook dit jaar is Apple op 26 november weer van de partij.

Apple heeft aangekondigd dat er op 26 november een grote kortingsactie zal zijn. De actieprijzen gelden alleen op de dag zelf en zolang de voorraad strekt. Vorig jaar gaf Apple korting op de iMac, MacBook Pro en Apple TV. Een jaar eerder waren de iMac en gewone MacBook afgeprijsd, plus diverse iPhone-accessoires. Wat er precies te koop is wordt pas op de dag zelf onthuld en kan afwijken van het aanbod in de VS, maar ongetwijfeld zal er vooraf genoeg worden gespeculeerd.

Interessant voor de iPad-bezitters is dat veel ontwikkelaars op Black Friday hun applicaties ook afprijzen. De kortingen lopen vaak gedurende het hele weekend door tot Cyber Monday, de dag waarop mensen hun koopjes bij online winkels gaan halen.

Meer info: Directe link naar de promopagina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2010, 13:14
Categorieën Accessoires, Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.