Reacties voor: Apple geeft toe dat Ping geen succes is en overweegt te stoppen

Apple's CEO Tim Cook heeft in een interview aangegeven dat de sociale muziekdienst Ping geen succes is. Er is een mogelijkheid dat Apple ermee gaat stoppen. Apple hoeft zelf geen sociaal netwerk te hebben, maar wel integratie bieden.

Reacties: 9 reacties

  1. Als de Facebook-integratie alsnog komt, zullen ze misschien eerst kijken of het daarmee alsnog lukt. Vandaar misschien “we kijken ernaar”.

    Kan me voorstellen dat met kelderende aandelen Facebook misschien wat minder onredelijk is geworden 😉

  2. Eerlijk gezegd is ping wel leuk. Spotify gebruikt ietwat hetzelfde concept. Integratie van twitter en dergelijke is voor mij persoonlijk alweer een stap te ver.

  3. .. en overweegt te stoppen.
    Dat klinkt heel dramatisch alsof ‘ie z’n taken neerlegt als CEO zijnde.
    Gelukkig weten we beter, maar zo leest het wel weg!

  4. Jammer als de functie Ping verdwijnt. Ik vind het wel leuk en handig

  5. Ping, iChat, FaceTime, MobileMe, iWork.com… Iedere keer als Apple iets wil opzetten wat op een community lijkt , falen ze miserabel. Wat is dat toch?

  6. Facetime is geen flop hoor.ik gebruik het regelmatig, en ik ben vast niet de enige.
    Of het dagelijks gebruikt wordt is iets anders. Maar Facetime is dan ook meer een extra functie, dan dat het iets is wat je de hele dag door gebruikt.

  7. @Gon: idem hierzo. Facetime heeft in mijn opinie veel beter geluid en beeld dan skype en ook beter geluid dan alle andere alternatieven in de app store. Ik gebruik dat het meest om de bellen. Dankzij facetime heb ik mijn extra abonnoment kunnen opzeggen omdat ik de belminuten niet meer nodig had.

  8. Origineel geplaatst door erik
    iChat, FaceTime, MobileMe, iWork.com

    iChat is al hartstikke oud en heeft niks met community uit te staan. Het is gewoon een messenger-achtige kloon. Het enige probleem dat het had was dat het niet met MSN babbelde maar dat lag meer aan Microsoft.

    FaceTime werkt gewoon prima zo. Op zich zou ik het wel handig vinden als Apple er een Windows variant van ontwikkelde of de boel openstelt. Dan kan ik Skype helemaal aan de wilgen hangen.

    MobileMe werkt prima. Ik gebruik mijn me.com adres dagelijks.

    iWork.com was een beta. De resultaten daarvan zul je steeds meer in MacOSX en iOS terug zien komen.

    Alleen ping was het enige echt social dat Apple deed. En toch gebruik ik het wel eens maar echt spannend is het allemaal niets. Wellicht was een Like-button naar FB toe beter geweest, of iets dergelijks.

  9. Ping eenmalig naar gekeken en daarna nooit meer, ze zijn beter in bv itunes match, icloud dat soort diensten werken voor mij perfect.
    Facetime gebruik ik ook handig een vriend v me zit in australie, en collega’s misbruiken hem als ze computerproblemen hebben en mij dan ff facetimen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.