Reacties voor: ‘Apple geeft providers nano-simadapters, nieuwe iPhone voorzien van nano-sim’

Apple zou aan verschillende telecomoperators nano-simadapters hebben verstrekt waarmee zij de nano-sim's in reguliere toestellen kunnen testen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Laten we het nu dus gewoon de 6e generatie iPhone noemen. Zie nog te vaak iPhone 5 staan. Na aanleiding van de iPad 3e generatie, mag je toch aannemen dat de nieuwe iPhone dus 6e generatie gaat worden, en geen iPhone 5 oid gaat heten, gezien dat de 4S al is.

    Zo, dat ben ik kwijt.

  2. Het is idd de 6e generatie en ik denk ook dat de iPhone verkocht zal worden onder een andere naam (nieuwe iPhone, iPhone (6th Gen), iPhone HD, iPhone 4INCH, etc…). Maar de iPhone 5 klinkt gewoon makkelijk omdat iedereen het al zo noemt.

  3. dus we gaan nu alle benamingen omgooien? 5 = 6th gen. 4s wordt dan 5th gen 4 klopt dan weer, 3GS wordt 3rd gen etc .. laat maar, ik blijf wel bij de officiële Apple benaming .. 🙂

  4. Nog kleinere simkaarten -_-
    Laat maar komen die i5 !!

  5. Hoop wel dat hij sim-lock vrij is, en dat ik een nano-sim kan krijgen voor m’n sim-only abbo van ben

  6. Heb ik dan niet straks een probleem wanneer ik de iPhone 5 los in de winkel koop? Ik heb dat ook bij de iPhone 4 gedaan, maar toen kon ik mijn normale simkaart knippen en er een microsim van maken, kan dat ook bij deze nano-sim?

    Ik denk het niet namelijk..

  7. @Erwin:
    De officiële Apple benaming is de reden dat het allemaal zo moeilijk is. Original iPhone, iPhone 2G, iPhone GPRS, dat is allemaal hetzelfde. iPhone 3G, iPhone 2/2G (generatie), enz.

    Apple bracht het op zichzelf met deze vreemde naamkeuze (2G voor de eerste omdat het geen 3G ondersteunde …).

  8. Misschien wordt het wel de iPhone 6 met iOS 6. Dit klinkt niet meer dan logisch volgens mijn (simpele?) gedachtengang.

  9. Voor het gemak slaan we de 5 dus gewoon over.

  10. Of gewoon de Iphone 4G. Aangezien het de eerste Iphone wordt met 4G.

  11. Dus het wordt weer SIM-kaart knippen.

  12. Wel lastig hoor, al de die simkaart formaten, ff snel kaartje wisselen in noodgeval of iets uitproberen is er niet meer bij. Vindt het alleen maar lastig, maak die telefoon gewoon een mm dikker, klaar.

  13. Gelukkig maar zeg, die micro-SIMkaart was echt een dikkerdje. Ik kon het niet meer aanzien, laat staan dat ik hem moest dragen. Gelukkig wordt dat ding nu wat kleiner!

    *sarcasme uit.*

    Laat ze zich is meer richten op de grootte en gewicht van de batterij? Of voorkomen dat er nog een toestel op de markt wordt gebracht met haa

  14. 2/2 .. Met haarscheurtjes. (drukte per ongeluk al op reageren..) (sent from my iPhone…)

  15. Ik vind ze steeds brutaler worden op de simkaarten markt. Worden hier geen standaarden voor gemaakt? Net als met de micro usb, daar houden ze zich ook niet aan.

    En waarom nog ouderwetse simkaarten? waarom niet gewoon een providercode invullen op het apparaat? zo kun je ook 2 providercodes invullen en dan heb je 2 abonnementen op 1 telefoon. of moet ik nu eerst een patent aanvragen, doet apple ook voor elk ding.

    Ik heb een iphone, mooi apparaat maar ik mis toch iets. Vrijheid!

  16. Origineel geplaatst door Eppo
    Ik vind ze steeds brutaler worden op de simkaarten markt. Worden hier geen standaarden voor gemaakt?

    Als je het artikel nou eens leest dan had je geweten dat dit de nieuwe standaard is (wordt)!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.