iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Apple geeft opnieuw twaalf dagen iTunes-downloads weg

Apple houdt net als vorig jaar ook dit jaar weer de itunes12dagencadeaus-actie, waarbij je van 26 december tot 6 januari elke dag een gratis iTunes-download (nummer of app) kunt downloaden.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iTunes 12 dagen cadeausNet als vorig jaar, heeft Apple ook dit jaar zijn eigen variant op de adventskalender: twaalf dagen lang krijg je van Apple elke dag een gratis iTunes-download. In Nederland heeft de actie alleen betrekking op gratis muzieknummers en apps, maar in andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, geeft Apple ook muziekvideo’s, boeken, tv-programma’s en een film gratis weg. De actie loopt van 26 december 2010 tot 6 januari 2011. Elke gratis download kan gedurende 24 uur gedownload worden en is alleen verkrijgbaar in de deelnemende Europese iTunes Stores. Het lijkt er echter op dat België net als vorig jaar ook nu weer buiten de boot valt.

Via de website itunes12dagencadeaus.nl kun je jezelf abonneren op de e-mailalerts om vanaf 26 december elke dag op de hoogte gehouden te worden van de gratis downloads. Binnenkort kun je ook de officiële app downloaden, zodat je ook daarmee op de hoogte kunt blijven. Op de site valt te lezen dat Apple voor de actie samenwerkt met de iPhone-app Shazam, het Algemeen Dagblad, KPN, Hi en radiozender QMusic. De precieze relatie met deze partijen is echter onduidelijk.

Met dank aan tipgever @basvanderploeg.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:24
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen apple, gratis, itunes, itunes 12 dagen cadeaus, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.