Reacties voor: Apple geeft medewerkers een t-shirt voor de feestdagen

Apple heeft winkelmedewerkers een t-shirt gegeven voor de feestdagen. Ook kregen ze een kaartje met het credo van de Apple Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 27 reacties

  1. Toch bizar dat zo’n bedrijf zo met haar eigen werknemers omgaat en dat iedereen het nog steeds een fantastisch bedrijf vindt

  2. “I work @ apple and all i got for Christmas is a lousy t-shirt” 🙂

  3. Haha Phoe Hee. In mijn mailbox staat juist dat je een Apple Watch, iPod of andere prijzige cadeaus moet geven met kerst. Ik maar stressen. Een T-shirt volstaat dus ook…😅

  4. Origineel geplaatst door Tom
    Haha Phoe Hee. In mijn mailbox staat juist dat je een Apple Watch, iPod of andere prijzige cadeaus moet geven met kerst. Ik maar stressen. Een T-shirt volstaat dus ook…😅

    😂😂😂

    Geniale reactie, die alle andere overbodig maakt 👍

  5. Wie het klei……, ach laat ook maar. Fijne feestdagen iedereen!

  6. Airpods voor iedereen, was te duur?

  7. zonder de moraalridder uit te willen hangen…..
    hebbe,hebbe,hebbe……….
    in deze tijd waar op zo veel plekken in de wereld het leed en bloed dagelijks uit onze TV druipt….. waar gaat dit over?

  8. Origineel geplaatst door Mathew777
    Airpods voor iedereen, was te duur?

    Die halen waarschijnlijk oud&nieuw niet!En dan vallen ze nog onder de garantie voor het vervangen van de batterijen a €69 per stuk.Denk dat ze dat een te duur kerst kado vonden voor hun personeel..

  9. Een t-shirt?
    Wauw.

  10. Origineel geplaatst door Teebee
    zonder de moraalridder uit te willen hangen…..
    hebbe,hebbe,hebbe……….
    in deze tijd waar op zo veel plekken in de wereld het leed en bloed dagelijks uit onze TV druipt….. waar gaat dit over?

    Hebbe,hebbe,hebbe? Voor een 600 miljard dollar bedrijf hebben ze met “dit het kon er nog net vanaf” cadeau aangetoond wie er hebberig is.

  11. Blijft raar volk die Amerikanen. Arbeidstijdenwet hebben ze nog geen kaas van gegeten.

  12. @Arthur: klopt niet. Komen dinsdag de 20ste.

  13. Origineel geplaatst door Saliha
    Een t-shirt?

    Wauw.

    En ook nog in flamboyant grijs!

  14. Mijn cadeau voor de feestdagen van m’n werkgever is dat ik 2 januari weer aan het werk kan.

  15. Op de voorkant van het shirt staan twee cirkels met de namen van locaties waar Apple Stores te vinden zijn.

    Nu had ik toch verwacht dat jullie de link zouden leggen met het nieuwe hoofdkantoortje dat Apple aan ‘t planten is…

  16. Waar moet je nou wel gaan werken voor een goed kerstcadeau? Als winkelpersoneel krijg je meestal geen iPads of zo.

    Daarnaast vind ik het shirt wel leuk. Vooral ook omdat mensen die in de Apple store werken waarschijnlijk wel iets met Apple hebben.

  17. Nou ja lekker belangrijk. Maar ik snap best dat als je het best verdienende bedrijf bent ter wereld je je personeel wel iets meer mag verwennen dan dit. Er is geen winkel ter wereld waar de omzet per m2 hoger is dan in een AppleStore.

  18. @Teebee: Het ging mij meer om de rechtszaken die het personeel moet voeren om te krijgen waar ze recht op hebben. Dat vind ik echt te treurig voor woorden

  19. Ach mijn 16 jarige zoon, die maar een paar uur per week bij een supermarkt werkt, kreeg zelfs een royaler kerstpakket.
    In een bedrijf is toch iedere medewerker belangrijk?

  20. Ach, misschien wordt dit wel een collectors-item als Apple over een aantal jaar aan zijn hebzucht ten onder is gegaan, zodat het met terugwerkende kracht alsnog een heel waardevol kerstcadeau blijkt te zijn 😉

    En dan kunnen we hier in de allerlaatste aflevering van de Apple geschiedenis-reeks erover lezen, en zeggen in de reacties nostalgisch tegen elkaar: “Oh ja, weet je nog, 2016, toen waren ze nog zo groot dat ze zóveel Apple stores hadden” 😁

  21. Apple zorgt heus wel goed voor hun werknemers hoor, er valt weinig te klagen. Je kan zeggen wat je wil, maar het is een mooi t-shirt voor tijdens sporten. En tja, Apple is een Amerikaans bedrijf, dus een kerstpakket met een fles wijn, een pot jam en een zak chips hoef je niet te verwachten.

  22. Origineel geplaatst door Wllem
    @Arthur: klopt niet. Komen dinsdag de 20ste.

    ???

  23. @Dennis: Ow ja? zo goed voor hun medewerkers zorgen dat diezelfde medewerkers rechtszaken starten voor iets als een duidelijke loonstrook?

  24. @Wllem: @Arthur: De eerst leverbare AirPods kwamen inderdaad op 20 december, maar al snel werd de levertijd 6 weken. Wat het T-shirt betreft. Zoiets geef je je werknemers als tussendoortje en niet voor Kerst, vind ik.
    Karig voor een bedrijf als Apple.

  25. Dit is wel het meest karige kerst cadeau dat iemand je kan geven.
    Uit betrouwbare bronnen weet ik toevallig, dat precies niemand blij is met dit cadeau bij Apple. Ze hadden volgens mij beter geen cadeau kunnen doen, dan dit t-shirt geven.

  26. Als zo’n rijk bedrijf zo krenterig is tegenover zijn werknemers klopt er iets niet. Een dertiende maand, een fikse korting op Apple producten, dat zou beter zijn geweest.
    En een leuke attentie erbij is altijd welkom, als het maar geen t-shirt is. Juist dat t-shirt is fantasieloos en bewijst dat het bedrijf geen rekening houdt met lokale situaties. Wij zijn geen Californië ! Apple zou er goed aan doen om meer waardering op te brengen voor zijn werknemers. Daar moet het bedrijf uiting aan geven. Het is te hopen dat de arbeidsvoorwaarden wel goed zijn, anders zou ik het wel weten: staken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.