Reacties voor: Apple geeft iWork voor iCloud een update met beloofde samenwerkingsfuncties

Apple heeft vanavond een update uitgebracht voor de online kantoordienst iWork voor iCloud. Er zitten diverse nieuwe functies in die eerder waren beloofd, zoals nieuwe samenwerkingsfuncties. Je ziet nu een lijst met de huidige samenwerkers in een document en de cursors en selecties van anderen. Door de nieuwe samenwerkingsfuncties wordt iWork voor iCloud een beter […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Het online samenwerken was toch al lang beschikbaar? Ik heb er ten minste vaak genoeg gebruik van gemaakt…

  2. @Vincent van Dienst: zal nu dan wel verbeterd zijn

  3. bij mij is er nog geen update

  4. Hopelijk binnenkort ook met iOS 7 interface!

  5. @Gonny van der Zwaag: Mmm, vraagje. Het iOS 7 uiterlijk van de iWork apps voor iCloud, is dat alleen maar op beta.icloud.com of ook op icloud.com

  6. @Gonny van der Zwaag: Ohh oké 🙂

  7. Volgens mij werkt openen van sheets met een lockword nog niet in de Windows omgeving.

  8. Inderdaad als je een wat zwaardere gebruiker bent en je gebruikt templates etcetera, dan mis je behoorlijk veel functionaliteit.
    Bedrijfsmatig is het dan erg ongunstig om over te stappen naar de nieuwe versie omdat er dan zoveel stuk gaat dat je al je documenten, b.v. brochure’s, white papers, etc. opnieuw moet gaan doorwerken.
    Nog maar even wachten of die functionaliteit weer terugkomt.

  9. @Vincent van Dienst: Ik heb dat nu wat verduidelijkt met een plaatje. Je kun nu zien welke mensen aan een document werken, waar hun cursor staat en welke selecties ze hebben gemaakt. Kortom: je ziet waar anderen mee bezig zijn. Dat was eerst nog niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.