Reacties voor: Apple geeft fabrikanten instructies voor iPhone-hoesjes

Apple heeft een handleiding gemaakt voor fabrikanten van hoesjes. Daarmee kun je ook als gewone gebruiker handige tips aflezen, bijvoorbeeld wat materialen betreft.

Reacties: 15 reacties

  1. Hadden ze eerder moeten doen en voor zichzelf, ik heb bij mijn originele Apple hoesje de uitsparing voor de connector moeten vergroten…..

  2. mooi bericht 🙂

  3. Wat een service van Apple dat ze hiervoor een handleiding maken. Ze gunnen andere bedrijven dus ook te profiteren van het succes van de iPhone en iPad

  4. Leuk detail: de kaders van hun technische tekeningen zijn ook afgerond 🙂 I love it!

  5. We kunnen er misschien vanuit gaan dat wanneer ze zon handleiding publiceren, ze ook rekening houden met toekomstige modellen.

    Wellicht dat de iPhone5 toch hetzelfde uiterlijk als de iPhone4 houdt (op de achterplaat na)

  6. ik citeer: ”Metalen hoesjes gemaakt van aluminium en magnesium kun je beter links laten liggen en datzelfde geldt voor hoesjes waarin glas of carbon zit verwerkt.”

    En waarvan is de achterkant van de iPhone 4 dan van gemaakt?^^

  7. Dit geeft nog maar weer eens mooi aan hoe Apple denkt over kwaliteit vs kwantiteit. Natuurlijk is het ook in hun voordeel, want bijna iedereen die ik ken heeft een case om hun iDevice en sommige kunnen zo naief zijn dat Apple blamen voor de de waas over de foto’s.

  8. Wel lef hebben hoor, hoedjes fabrikanten er op wijzen dat ze rekening mat signaalsterkte moeten houden, en zelf een iPhone uitbrengen waar signaal problemen mee zijn! (iPhone 4 zijkant dingetje)

  9. @raIPHONE: Van glas, maar er zit geen antenne in de telefoon, dat is de zijkant al.

  10. Beetje apart dat ze hier nu pas mee komen. De iphone 4 is al 8 maanden uit en het duurt niet lang voor de 5 uit is. Zou de 5 dan toch hetzelfde design hebben?

  11. Dat ze dit ook zelf dan eens opvolgen. Heb sinds een paar dagen de Apple bumpercase en ben niet bepaald onder de undruk…

  12. Origineel geplaatst door ralPhone
    ik citeer: ”Metalen hoesjes gemaakt van aluminium en magnesium kun je beter links laten liggen en datzelfde geldt voor hoesjes waarin glas of carbon zit verwerkt.”En waarvan is de achterkant van de iPhone 4 dan van gemaakt?^^

    Ja, maar die zit achter de antenne. Een hoesje zit, althans bij mij, om m’n iPhone heen, en dus over de antenne.

  13. “De ongewenste materialen kunnen trouwens ook zijn verwerkt in de verf: verf met carbon, titanium dioxide en PVD-coatings houden radiosignalen tegen of absorberen de signalen, waardoor je ze beter kunt vermijden.”

    Handing als je in Japan zit.

  14. Origineel geplaatst door ralPhone: ik citeer: ”Metalen hoesjes gemaakt van aluminium en magnesium kun je beter links laten liggen en datzelfde geldt voor hoesjes waarin glas of carbon zit verwerkt.”

    En waarvan is de achterkant van de iPhone 4 dan van gemaakt?^^

    Antenne zit in de metalen rand dus het glas van de iphone maakt geen zak uit

  15. Origineel geplaatst door ralPhoneik citeer: ”Metalen hoesjes gemaakt van aluminium en magnesium kun je beter links laten liggen en datzelfde geldt voor hoesjes waarin glas of carbon zit verwerkt.”En waarvan is de achterkant van de iPhone 4 dan van gemaakt?^^

    En waar zit de antenne ook al weer?^^

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.