Reacties voor: Apple gaat Wi-Fi-problemen oplossen met software-update

Met een software-update hoopt Apple de Wi-Fi-problemen met de iPad op te lossen. Daarnaast is de supportpagina over de problemen uitgebreid met tips.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. En ze kunnen natuurlijk vlug het lek dat Spirit gebruikt dicht maken….. Bhoe

  2. @ Rob.. that’s the spirit!! 🙂

  3. Ik had ook het Wifi wegval probleem met zowel mijn 3GS (!) als de iPad. Als ze in standby gingen/afsloten en daarna ze weer aangingen zag je wel het Wifi teken maar vervolgens geen internet, het IP adres stond er wel! Wifi uit en aan en er was weer internet verbinding.
    Dit alles met een Sitecom 300N wireless router. Echt alles geprobeerd, WEP ipv WAP2, statisch IP adres, niets hielp. Ik werd er behoorlijk chagrijnig van.
    Afgelopen weekend een Airport Extreme Router van Apple gekocht (hierin 1 zender voor B/G en 1 aparte zender voor N) en sindsdien geen enkel probleem meer gehad!!! Ook mijn iPhone 3GS WiFi springt netjes aan.

  4. @iPieter: Vreemd, ik gebruik dezelfde Wireless router en heb geen enkel probleem met mijn Iphone 3GS. Eens zien wat straks de Ipad doet.

  5. Is dit in Euroopa hetzelfde als in de US?

  6. Mijn iPad is natuurlijk uit de US. Maar een deel van de Europa modellen zullen vast hetzelfde probleem hebben.

    Origineel geplaatst door erik
    Is dit in Euroopa hetzelfde als in de US?

  7. Ik heb de iPad 16 GB, maar ik heb gelukkig nergens last van 🙂

  8. Ik heb een ipad al een tijdje ,en nooit geen probleem meer gehad nadat ik eenmalig een reset had gemaakt in de instellingsmenu netwerk hiervoor had ik deze probleem zelfs in de hoofdwinkel van Apple new York

  9. Ik heb wel dat het WiFi icoon soms 1 streepje aangeeft, maar het internet is perfect, dus wat mij betreft boeit het dan niet zo veel (beter als het installeeren van OpenSSH, waarbij je wifi icoon gewoon verdwijnt)

  10. Ik heb geen enkel problem met de wifi om eerlijk te zijn… Openssh via cydia geeft inderdaad well wat problemen ja. Je locatieservice doet het Dan niet meer…maar echt wifi problemen qua verbinding niet.

  11. Heb ook nog nooit problemen gehad met WiFi. Gebruik mijn 32GB iPad op verschillende routers, Airport Extreme, Linksys WAP54G en nog een handjevol. Zowel met WEP, WAP als WAP2.

  12. Ik ben sinds 30 april de bezitter van een iPad 32GB en ik heb tot nu toe geen enkel probleem ondervonden met de Wifi, het werkt prima.

  13. Ik heb sinds gister ook een iPad maar ik heb totaal geen problemen met de WiFi verbinding, de verbinding is zelfs beter als op mijn iPhone 3Gs! Dus deze update is voor mij een anti jailbreak, ik ga hem dus niet updaten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.