Reacties voor: Apple gaat vooral iPads met 3G-functie produceren

Apple gaat van de iPad 2 merendeels modellen met 3G-functie produceren: minstens 62 procent heeft die functie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Minsens moet minsTens zijn denk ik 🙂

  2. Denk juist dat er veel wifi iPad’s verkocht gaan worden aangezien iOS 4.3 een 3G hotspot functie heeft. Je blijft anders maar abonnementen afsluiten.. :p En voor niet iPhone gebruikers zullen er ook wel goedkopere manieren zijn of komen.
    PS ben tevreden met de huidige iPad en ga de volgende ook overslaan om bij generatie 3 weer in te springen. Wat doen jullie..?!

  3. Oeps ik ga wel voor de Ipad 2. Slechte eigenschap wil alles up to date hebben.

  4. de 3g heeft natuurlijk nog meer voordelen. Zoals de GPS chip die er in zit. Daarom heb ik die ook gekocht.

    Heb er echter geen data abo voor afgesloten. Er zit een dual sim in , alleen gebruik ik die zelden (lastig, eerst 3g op de iphone uitzetten voordat de ipad erop kan). Meestal staat die gewoon op wifi.

  5. Heb de 3G omdat ik de iPad overal wil gebruiken en omdat er gps op zit. Gebruik een prepaid card omdat ik weinig buiten bereik van WiFi ben. Thuis, bij fam en kennissen gebruik ik hun WiFi. Ga niet voor de iPad 2. De huidige bevalt prima.

  6. @patrick: Heb ik ook, maar het aanzetten van de airplane is voldoende om te “schakelen” naar de iPad. Als ik klaar ben zet ik op de iPad Mobiele Data uit en de Airplane op de iPhone ook weer uit. Werkt bij mij prima.

  7. Ik wil zo graag een iPad, heb er al heel lang op gewacht. De iPad 1 is een pracht apparaat, maar ik kan geen iPad 1 kopen als ik weet dat er binnen 3 maanden een nieuwe iPad uit komt. Dus de iPad 2 koop ik wel meteen.
    De 3G versie wel te verstaan. Ben benieuwd wanneer er eindelijk meer informatie over vrijkomt.
    Weet iemand meer over een evenement dat binnenkort begint ofzo?

  8. niet tussen de iphone en ipad. alleen laptops etc@Randy:

  9. @klaas: Lijkt me niet, je apparaat, in dit geval even iPhone, word zichtbaar als wifi-netwerk, zodat je met je iPad gewoon je iPhone als botsing kan gebruiken.

  10. Ik hou het ook mooi bij mijn iPad wifi. Ik gebruik daarbij mijn iPhone 4 3G internet op mijn iPad en dat bevalt heel goed.
    Ipv nog een internet abo erbij.
    Dit koste mij eenmalig $29,=
    Bij de 4.3 heb ik deze app dan ook niet meer nodig want dan wordt de telefoon mijn wifi hotspot.

  11. vindt 100 euros meer beetje duur voor 3g versie , heb zelf het 64gb versie en met ios 4.3 kun mijn iphone hotspot of met mijn android nu met wifi hotspot , spaar je geld wifi is perfect , ipad 2 volgens iphone dev team kun niet direct een jailbreak krijken , het jailbreak nu is met apples a4 chip , zelfde met het iphone 4 , iphone 5 krijkt misschien sneller een jailbreak maar ipad 2 mensen moet wachten voor het iphone 5 voor het jailbreak komt uit

  12. Heb mijn IPad nu een half jaar. en maar een keer buitenshuis gebruikt. Dus voor mij geen 3G op de IPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.